اسرار امروز. از روند فعلی حاکم بر شهرداری راضی نیستم/ شهردار رشت نباید به ایجاد تنش و درگیری اقدام کند/ شاید حفظ تاریخ مردم رشت برای شهردار غیربومی حائز اهمیت نیست/ برکناری مدیران شهرداری رشت که سوابق خوب اجرایی در کارنامه خود دارند توهین به منتخبین مردم رشت در شورا است/ انتظارات اعضای شورا و شهروندان از شهردار برآورده نشده است/ شهرداری رشت محل تلافی کردن خصومتهای شخصی نیست
فاطمه شیرزاد عضو شورای اسلامی شهر رشت در یکصد و سیزدهمین جلسه فوقالعاده شورای شهر رشت در ساختمان جلسات شورا با اشاره به اینکه مخاطب سخنانم ناصر حاج محمدی شهردار رشت است، اظهار کرد: بهعنوان یکی از اعضای شورای رشت از روند فعلی حاکم بر شهرداری راضی نیستم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز و به نقل از فارس، این عضو شورا با تأکید بر اینکه اعضای شورا دلسوز مردم و شهر هستند، تصریح کرد: شهردار رشت با رأی منتخبین مردم برای خدمت در این جایگاه انتخابشده و نباید تحت تأثیر برخی از فشارها بهجای همراهی با اعضای شورا نسبت به ایجاد تنش و درگیری اقدام کند.
وی با بیان اینکه طی چند ماه اخیر از زمان حضور حاج محمدی شهردار رشت، انتظارات اعضای شورا و شهروندان از وی برآورده نشده است، گفت: متأسفانه شهردار رشت در انجام ابتداییترین وظایف ازجمله پرداخت حقوق و مزایای کارکنان این مجموعه عملکرد مناسبی از خود بر جای نگذاشته و این موضوع موجب گلایه پرسنل شهرداری رشت شده است.
عضو شورای اسلامی شهر رشت بیتوجهی شهردار رشت به پروژههای نیمهتمام را از دیگر موارد موردانتقاد دانست و بیان کرد: بیماران هموفیلی نیز جزو شهروندان رشت هستند اما با تمام تأکیداتی که درباره اتمام پروژه درمانگاه هموفیلی به شهردار رشت شد متأسفانه در شرایطی که تا به بهرهبرداری رسیدن این پروژه راه کوتاهی در پیش است شهردار رشت نسبت به اتمام آن بیتوجه بوده و گویا پروژه درمانگاه هموفیلی رشت به فراموشی سپردهشده است.
شیرزاد با اشاره به وضعیت ناگوار ساختمانهای تاریخی تحت تملک شهرداری رشت تصریح کرد: سه ساختمان ساعت، میرزا خلیل رفیع و فرهنگی ورزشی شهرداری رشت بخشی از هویت این شهر هستند اما باوجودآنکه بارها پیرامون اختصاص اعتبار بهمنظور رفع خطر از این سه ساختمان به شهردار رشت تذکر دادهشده متأسفانه شهردار رشت نسبت به این امر بیتوجه بوده و شاید حفظ تاریخ مردم رشت برای وی بهعنوان شهرداری غیربومی حائز اهمیت نیست.
وی با بیان اینکه شهرداری رشت محل تلافی کردن خصومتهای شخصی نیست، تصریح کرد: برکناری مدیران شهرداری رشت که سوابق خوب اجرایی در کارنامه خود دارند بهواسطه نزدیکی با برخی از اعضای شورای رشت که بنا به دلایلی نسبت به عملکرد شهردار رشت معترض هستند رفتاری غیرقابلپذیرش و توهین به منتخبین مردم رشت در شورا است.
عضو شورای اسلامی شهر رشت با مخاطب قراردادن ناصر حاج محمدی شهردار رشت بیان کرد: آقای شهردار بهعنوان یکی از منتخبین مردم رشت در شورا به شما تذکر میدهم که نسبت به رویهای که در پیشگرفتهاید تجدیدنظر کرده و خود را بازیچه دست عدهای منفعتطلب قرار ندهید و یقین بدانید از درگیری با اعضای شورا چیزی به غیراز پشیمانی برایتان رقم نخواهد خورد.