اسرارامروز.حاجی پور عضو شورای اسلامی شهر رشت در شصت و چهارمین جلسه ی شورای این شهر گفت: بنده نمی دانم آن 4 نفر چه کار در گروه انجام می دهند؟ شاید طبل را نگه می دارند!
حاجی پور عضو شورای اسلامی شهر رشت در شصت و چهارمین جلسه ی شورای این شهر به حقوق معوق 9 ماهه سه نفر از گروه موزیک شهرداری رشت اشاره کرد و گفت:سه نفر به گروه موزیک شهرداری اضافه شدند و 9ماه است که ریالی از شهرداری بعنوان حقوق دریافت نکرده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرارامروز، وی افزود: وقتی از شهرداری موضوع را جویا شدم به نکته ای قابل تامل رسیدیم و آن این بود که به جای 3 نفر، 7 نفر در لیست حقوق این گروه گنجانده شده بودند.
حاجی پوراذعان داشت: بنده نمی دانم آن 4 نفر چه کار در گروه انجام می دهند؟ شاید طبل را نگه می دارند! ما باید پیگیر موضوع شویم که چگونه می شود 9 ماه حقوق نگرفته اند؟!
وی از هیات رییسه درخواست کرد که در این خصوص تذکری جدی به شهرداری داده شود.خزر