مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان:

صاحبان صنایع نباید درگیر امور اداری شوند/ تولید بدون حضور مسئول فنی تخلف است

اختصاصی/اسرارامروزاگر مشکلی در خط تولید باشد مسئول فنی پاسخگوست/ درج عنوان لگوی ترا ریخته بر روی مواد غذایی که از محصولات تراریخته استفاده می کنند الزامی است/ از واحدهای تولیدی  خواستیم که محتوای قند، نمک ، اسیدهای چرب ترانس و ...را کاهش دهند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، دکتر مرجان مهدوی روشن، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان در جلسه هم اندیشی با واحدهای تولیدی گفت: بر اساس تاکید معاون محترم غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان، صاحبان صنایع نباید درگیر امور اداری شوند و در این راستا بطور منظم با مجوعه ای از افراد با تجربه ، کمیته های ساخت و بهره برداری را دوبار در هر ماه تشکیل  می شود.

مهدوی روشن افزود: اگر واحد تولیدی مدارک  خود را بطور کامل به این معاونت ارائه کند ظرف مدت 15 روز کاری پرونده وارد کمیته می شود.

وی با تاکید بر اینکه واحدهای تولیدی باید 3 ماه قبل از انقضاء پروانه نسبت به تمدید پروانه اقدام کنند، خاطرنشان کرد: تولید بدون تاریخ  معتبر در پروانه بهره برداری  تخلف است و محصولات در این شرایط توقیف می شود .

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان در ادامه این جلسه با توصیه به مدیران واحدهای تولیدی مبنی بر جذب مسئولین فنی با تجربه و  دارای تحصیلات متناسب ، یادآور شد: تولید بدون حضور مسئول فنی تخلف است و اگر مشکلی در خط تولید باشد مسئول فنی باید پاسخگو باشد.

وی اضافه کرد: درج عنوان لگوی ترا ریخته بر روی مواد غذایی که از محصولات تراریخته استفاده می کنند الزامی است و اگر از محصولات غیر ترا ریخته نیز استفاده می کنند باید مدارک آن را به این معاونت ارائه دهند.

مهدوی روشن همچنین به برنامه راهبردی این دانشگاه مبنی بر سلامت محور بودن محصولات غذایی اشاره کرد و گفت: برنامه راهبردی دانشگاه در راستای کاهش مصرف قند، اسیدهای چرب ترانس ،نمک، چربی و ... در تولید محصولات غذایی با هدف کاهش بیماریهای مضمن غیر واگیر بر اساس تاکید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان  باید افزایش یابد و سلامت محور باشد.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با بیان اینکه از واحدهای تولیدی در استان خواستیم که محتوای قند، نمک ، اسیدهای چرب ترانس و ... را  کاهش دهند، عنوان کرد: اگر واحد تولیدی میزان این محتویات را در سال 97 نسبت به 1396 افزایش دهد تمدید  پروانه های 5 سال آنان به یک سال کاهش می یابد

در این جلسه همچنین از ١٠ واحد نمونه و برتر تولیدی غذایی ، آرایشی و بهداشتی با اهداء لوح تقدیر ، قدردانی بعمل آمد و  تولید محصولات سلامت محور، کاهش قند، نمک و چربی در محصولات و اجرای دستورالعمل های سازمان غذا و دارو در سال 1397 ، معیار های انتخاب واحدهای برتر بود.


ارسال شده در چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۰۰ بعدازظهر
کد خبر: 6082069