اسرار امروز. مدیرعامل ایران خودرو به دلیل اینکه عمدی و بدون هماهنگی قیمت خودرو را افزایش داد برکنار و علی آبادی به عنوان مدیرعامل ایران خودرو شروع بکار خواهد کرد.
مدیر عامل ایران خودرو حوالی ساعت ۱۷ امروز در حالی که در محل کار خود حضور داشت با حکم قضایی توسط ضابطان دستگاه قضا بازداشت شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، وی به دلیل اینکه عمدی و بدون هماهنگی قیمت خودرو را افزایش داد برکنار و علی آبادی به عنوان مدیرعامل ایران خودرو شروع بکار خواهد کرد.
هاشم یکه زارع شش سال سکانداری شرکت خودرو سازی ایران خودرو بود.
بر اساس این گزارش، یکه زارع پیش از این در تاریخ ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ به عنوان مدیرعامل جدید شرکت ایران خودرو جایگزین جواد نجمالدین شده بود.
از سوابق یکه زارع می توان به عضویت در هیات مدیره و مدیر عاملی شرکت طراحی مهندسی تکنوتار به مدت پنج سال، عضویت در هیات مدیره و مدیرعاملی شرکت سایپا دیزل به مدت ۱۲ سال، عضویت در هیات مدیره و مدیر عاملی شرکت پارس خودرو به مدت پنج سال، اشاره کرد.
وی همچنین عضویت در هیات مدیره شرکت های محور خودرو، شهاب خودرو، موتورسازان، سایپا دیزل، مگاموتور، سازه گستر، پارس الکتریک و ایران خودرو و مشاور خودرو سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران را نیز بر عهده داشته است.
وی که از سال ۸۸ مدیرعامل ایران خودرو دیزل بود، ریاست هیات مدیره شرکت های مهرکام پارس و لیزینگ خودروکار را نیز بر عهده داشت.
باید یادآور شد که چندی پیش حساب یکه زارع مدیرعامل ایران خودرو مسدود شده بود. این اقدام بر اساس دستورالعمل اداره دعاوی حقوقی بانک مرکزی و حکم قضایی بازپرس شعبه ۱۴ ناحیه ۲۸ دادسرای عمومی و انقلاب تهران در مورد پرونده مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو صورت گرفت. در نامهای که بانک مرکزی به تمام بانکها زده بود، دستور مسدود شدن تمام حسابهای هاشم یکهزارع (مدیرعامل شرکت ایران خودرو) صادر شد تا هیچ خدمات بانکی به وی ارائه نشود.