دانشگاه علوم پزشکی گیلان سپر بلای کم کاری مسئولین شد

کلاه بی پشم استاندار گیلان و تاخت و تاز کرونا دلتا؟!

اختصاصی/ اسرار امروز/ حسن سامری.چرا استاندار گیلان صدای اعتراضات را نمی شنود؟!/ اعمال قانون در مورد خودروهای غیر بومی فقط جیب دولت را پر می کند/ با من بمیرم، خواهش می کنم، استدعا دارم و ... نمی توان جلوی ورود  مسافر و گردشگر به گیلان را گرفت 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، عدم مدیریت صحیح در استان گیلان و جولان مسافران در معابر شهری و راههای ماصلاتی استان طی تعطیلات عید قربان و غدیر در نهایت کار دست مردم گیلان داد و عده بسیاری از مردم را یا داغدار کرد و یا مبتلا به کرونا دلتا.

 حالا بماند که عنوان می شود عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و کاهش استفاده از ماسک در این استان  به 35 درصد افزایش یافته است.

 کار بجایی رسیده که ارسلان سالاری رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان که بارها پیش از این نیز هشدار داده بود که اگر دستگاههای متولی بر رعایت پروتکلهای بهداشتی نظارت نکند، شاهد فاجعه انسانی در گیلان خواهیم بود، اعلام می کند: « بیمارستانها بیش از ظرفیت، بیمار کرونایی پذیرش کرده اند و بیش از این توان پذیرش ندارند و کادر درمانی هم خسته و مضطرب است.»

خبرهای فوت و ابتلای مردم عزیز گیلان در اثر کرونا آن قدر ناراحت کننده  است که هر شنونده و بیننده ای را متاثر می کند و این سئوال ایجاد می شود که چرا استاندار گیلان، صدای اعتراضات گیلانیان را نمی شنود و اقدامات متناسب در کنترل و نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی را اعمال نمی کند؟

قرمز شدن تمامی شهرسستانهای استان به غیر از املش در حالی رقم خورد که ارسلان زارع استاندار ادعا می کند که کنترل و نظارت انجام می شود و در جلسات هم بارها بر این موضوع تاکید دارد. اما به نظر می رسد که کلاه استاندار گیلان در این روزهای آخر عمر دولت تدبیر، پشم ندارد و امیدی به مهار سرکشی کرونا در گیلان نیست.

تالارهای عروسی و باشگاههای ورزشی باز است، نمایشگاه بین المللی برای دعوت از مردم تبلیغ می کند، رستورانها و غذاخوریها مملو از جمعیت است، بساط کباب کثیف ها به راه است و ...

مردم گیلان هم هر چه به استاندار گیلان تاکید می کنند که با من بمیرم، خواهش می کنم، استدعا دارم و ... نمی توان جلوی ورود هزاران مسافر و گردشگر به گیلان را گرفت و اعمال قانون در مورد خودروهای غیر بومی فقط جیب دولت را پر می کند و هیچ اثری از رعایت پرتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی در استان دیده نمی‌شود. ، اما گوش شنوایی نیست.

بی توجهی استاندار گیلان بجایی رسید که انجمن پزشکان عمومی رشت دست به دامن دادستان استان شد که استاندار جواب نمی دهد و درخواست کرد که قوه قضاییه با عوامل کوتاهی مهار این همه گیری ، علیرغم هشدارهای متعدد قبلی کارشناسان بهداشت و درمان، برخورد کند و به داد مردم گیلان برسد.

کمبود واکسن کرونا علیرغم تلاش و پیگیری مسئولین بهداشت و درمان استان گیلان هم باعث شده که پرسنل دانشگاه علوم پزشکی استان سپر بلای کم کاری سایر مسئولین عالی شوند و غفلت و بی توجهی مسئولان و در نتیجه عادی انگاری کرونا در نهایت به خستگی و اضطراب مدافعان سلامت انجام می شود.

حالا گیلانیان عزیز به این نتیجه رسیده اند که به استاندار گیلان برای مدیریت و کنترل و جلوگیری از همه گیری امیدی نیست و خود باید وارد میدان شوند. همچنین مردم گیلان از دادستان محترم استان بعنوان مدعی العموم و مدافع حقوق مردم و کاردرمان انتظار دارند به طور جدی به موضوع ورود نموده و علت جدی نگرفتن موضوع را توسط عوامل اجرایی استان بررسی  و در صورت لزوم با افرادی که کوتاهی و قصور شان به قیمت جان مردم مظلوم استان تمام می شود، برخورد قانونی نماید.


ارسال شده در یکشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱:۵۷ بعدازظهر
کد خبر: 5908243