رییس فراکسیون کارگری مجلس:

هیچ مانعی در مسیر اجرای قانون بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد

اسرار امروزبی‌تردید هیچ کارفرمایی نمی‌تواند از اجرای این قانون استنکاف ورزد چرا که منابع مالی برای اجرای آن پیش‌بینی شده است و هیچ مانعی برای عدم اجرای آن وجود ندارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، علی بابائی کارنامی رییس فراکسیون کارگری مجلس در مورد نگرانی نمایندگان جامعه کارگران پیرامون اجرای سلیقه‌ای قانون بیمه کارگران ساختمانی، گفت: ما هیچ نگرانی در این مورد نداریم چرا که متن قانون شفاف است و از طریق اقدامات مطلوبی که از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز برای اجرای آن انجام شده است، در شرف عملیاتی شدن قرار دارد.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: امیدوارم بر اساس برنامه‌های ارائه شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به زودی شاهد اجرای این قانون باشیم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، یادآور شد: البته ما نیز مهلت یک ماهه‌ برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تعیین کرده‌ایم تا آئین‌نامه اجرایی این قانون را ابلاغ کند.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: بی‌تردید هیچ کارفرمایی نمی‌تواند از اجرای این قانون استنکاف ورزد چرا که منابع مالی برای اجرای آن پیش‌بینی شده است و هیچ مانعی برای عدم اجرای آن وجود ندارد./ خانه ملت


ارسال شده در چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۲۰ قبل‌ازظهر
کد خبر: 0146538