روزمرگی آفت برخی از مدیران شده است

 اسرارامروز. ریحانه خوشحال. مدیران باید پاسخگو باشند/ رسانه ابزار نبرد جنگ های نوین/ نقد ها وپرسشگری های خبرنگاران موجب شفاف سازی عملکرد مدیران می شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز. سرپرست فرمانداری رشت در مراسم تجیل از خبرنگاران با تبریک روز خبرنگار و قدردانی از تلاشگران عرصه اطلاع رسانی و با اشاره به تغییر ماهیت جنگ دشمن گفت: رسانه از ابزارهای نبرد جنگ های نوین به شمار می رود و خبرنگاران رزمندگان جنگ نرم هستند و با توجه به اینکه امروزه  ماهیت جنگ‌ها تغییر کرده و  جنگ‌ها نوین، نرم و رسانه‌ای شده است ، خبرنگاران رزمندگان خط مقدم این جنگ ها محسوب می شوند.

 

کیا عاشوری پرسشگری و مطالبه گری را حق خبرنگاران از مدیران دانست وافزود: از نقدهای شما خبرنگاران استقبال می کنیم زیرا این نقدها و پرسشگری ها باعث شفاف سازی عملکرد ما مدیران می شود.

 

سرپرست فرمانداری رشت خبرنگاران را انسان ساز دانست و گفت:  اصحاب رسانه و خبرنگاران مسئولیت سنگینی در جهت دهی افکار عمومی، تربیت و پرورش افراد در جامعه دارند و جامعه در تسخیر امواج رسانه‌ای و تیررس داده‌های اطلاعاتی مختلف قرار دارد.

 

عاشوری با بیان اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام اولویت اصلی دولت سیزدهم در گیلان است، اضافه کرد: برخی مشکلات و چالش‌های اقتصادی و اشتغال امروز ناشی از سو تدبیر و مدیریت ناصحیح دولت‌های گذشته بوده است.

 

وی با بیان اینکه روزمرگی آفت برخی مدیران شده است، افزود: مدیران باید دنبال کار تراشی و ایده پردازی باشند نه روزمرگی و همچنین باید به مطالبات مردم و رسانه پاسخ دهند.

 

عاشوری با اشاره به اینکه اعتبارات گیلان محدود است و اعتبار برای هر شهرستان بر اساس وسعت و جمعیت آن می باشد گفت: اولویت با اتمام پروژه های نیمه تمام است ودر سال جاری برای اتمام پروژه های درحال اجرا و نیمه تمام ۳۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

 

سرپرست فرمانداری رشت با بیان اینکه برای رفع مشکلات آب شرب روستایی شهرستان رشت تفاهمنامه ای با مجموعه سپاه و وزارت نیرو منعقد شده گفت:  ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار با قرارگاه محرومیت زدایی سپاه برای رفع مشکلات آب شرب روستایی در نظرگرفته شده است.

 

مهدی پارسا، مسئول بسیج رسانه گیلان، دراین  نشست ضمن تبریک روز خبرنگار با اشاره به مشکلات و چالش‌های چند دهه‌ای خبرنگاران و اصحاب رسانه، تاکید کرد: خبرنگاران و اصحاب رسانه به مطالبات صنفی خود نپرداختند و حل مشکل دیرینه رسانه‌ها از ریل قانون می‌گذرد که نمایندگان مجلس و قانونگذاران باید برای رفع آن تلاش نمایند.

 

رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان با تاکید بر لزوم توجه به جهاد تبیین در ابعاد مختلف بیان کرد: جهاد تبیین وظیفه سنگین بر دوش خبرنگاران و اصحاب رسانه است.

 

پارسا با اشاره به تلاش‌های شبانه روزی دشمن علیه نظام اسلامی اضافه کرد: خبرنگاران و اصحاب رسانه در مقابل حملات ناجوانمردانه رسانه‌ای دشمن حالت آفندی بگیرند.

وی با اشاره به نقش اصحاب رسانه و خبرنگاران در این دنیای وانفسای جنگ نرم گفت: دشمن تمام همتش را برای ضربه زدن به نظام اسلامی به کار گرفته است، و وظیفه  رسانه‌ها بسیار سنگین و خطیر است.

 


ارسال شده در جمعه ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۳:۵۴ بعدازظهر
کد خبر: 9977117