تاكید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بر لزوم تحول در منطقه آزاد انزلی

اسرار امروز. رضا مسرور در نشست با مدیران منطقه آزاد انزلی بر جذب سرمایه‌گذاری دریایی، تکمیل زیرساخت‌ها مانند بندر کاسپین و کاهش هزینه‌های غیرضروری تاکید کرد. مدیرعامل انزلی از تکمیل دیتاسنتر و شهرداری الکترونیک خبر داد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، در چهارمین نشست دوره‌ای رضا مسرور، دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره سازمان منطقه آزاد انزلی، عملکرد این منطقه بررسی شد و بر ضرورت جذب سرمایه‌گذاری، کاهش هزینه‌های جاری و شتاب بخشی به پروژه‌های عمرانی تاکید گردید.

 

به گزارش ناظر خبر، رضا مسرور در این نشست با اشاره به برگزاری جلسات منظم با معاونت‌های اقتصادی و عمرانی مناطق آزاد، هدف اصلی این نشست‌ها را ارزیابی نقاط قوت و ضعف مدیران عنوان کرد و افزود: این جلسات نقش کلیدی در تصمیم‌گیری‌های کلان ایفا می‌کنند.

 

مسرور با تاکید بر جذب سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد انزلی در سالی که تولید اولویت کشور است، اظهار داشت: مدیرعامل باید مستقیماً در جلسات جذب سرمایه حضور فعال داشته باشد و معاونان اقتصادی و عمرانی پویاتر عمل کنند.

 

وی با انتقاد از وضعیت فعلی سرمایه‌گذاری اقتصادی در انزلی، رضایت مردم و فعالان اقتصادی را اولویت دانست و افزود: منطقه آزاد انزلی با ظرفیت‌های بالای اقتصاد دریا و بندر کاسپین، پتانسیل جذب سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی را دارد. باید تحول چشمگیری در حوزه سرمایه‌گذاری دریایی شاهد باشیم.

 

دبیر شورای عالی مناطق آزاد همچنین از مدیران خواست با بهره‌گیری از موقعیت جغرافیایی انزلی در کریدور شمال-جنوب، بازاریابی فعال‌تری انجام دهند.

 

مسرور بر کاهش هزینه‌های غیرضروری جاری و اختصاص منابع به تکمیل زیرساخت‌ها تاکید کرد و گفت: پروژه‌هایی مانند احداث اسکله، تامین برق و آب، و ساخت انبارها باید با سرعت و نظارت دقیق پیگیری شوند. مدیرعامل و هیات مدیره باید مشکلات سرمایه‌گذاران را سریعاً حل کنند.

 

وی با اشاره به انتظارات مردم در شرایط اقتصادی دشوار، افزود: اولویت ما افزایش رضایت فعالان اقتصادی، بهبود شاخص‌های سرمایه‌گذاری و صادرات، و ارائه گزارش‌های واقعی است. امیدواریم با هماهنگی بیشتر، تحولات مثبتی در منطقه آزاد انزلی رخ دهد.

 

در این نشست، مصطفی طاعتی‌مقدم، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی، گزارش اقدامات سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های ۱۴۰۴ را ارائه داد. وی از تکمیل دیتاسنتر سازمان تا دو ماه آینده خبر داد.

 

طاعتی‌مقدم همچنین به تحول در صدور مجوزها اشاره کرد و گفت: پروژه «شهرداری الکترونیک» ظرف سه ماه آینده بهره‌برداری می‌رسد که تمام مجوزهای ساخت‌وساز و خدمات شهری به صورت غیرحضوری صادر خواهد شد.

 

این اقدامات با هدف افزایش شفافیت، تسهیل امور سرمایه‌گذاران، کاهش بروکراسی و ارتقای رضایت فعالان اقتصادی انجام می‌شود.

 

منطقه آزاد انزلی به عنوان یکی از قطب‌های اقتصادی شمال کشور، با تمرکز بر سرمایه گذاری در منطقه آزاد انزلی و توسعه بندر کاسپین، می‌تواند نقش مهمی در رشد صادرات و اشتغال ایفا کند.

 


ارسال شده در دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۹:۲۵ بعدازظهر
کد خبر: 7316326