آذر منصوری، اصغرزاده و امین‌زاده بازداشت شدند

اسرار امروز.آذر منصوری (رئیس جبهه اصلاحات)، ابراهیم اصغرزاده و محسن امین‌زاده توسط نهادهای امنیتی و قضایی دستگیر شدند / وکیل رئیس جبهه اصلاحات درباره اینکه آیا موکلش بعد از بازداشت تماس داشته است، گفت: دلیل بازداشت خانم منصوری هنوز مشخص نیست و اعلام نشده است. همچنین هنوز نمی دانیم ایشان به کجا منتقل شده‌اند و تماسی هم بعد از بازداشت نداشته اند.

اسرار امروز /ایلنا؛ وکیل رئیس جبهه اصلاحات ضمن تایید خبر بازداشت آذر منصوری توضیحاتی در این خصوص ارائه کرد.
 
حجت کرمانی وکیل آذر منصوری در درباره بازداشت موکلش گفت: خانم منصوری توسط ضابطان قضایی بازداشت شده‌ است.
 
وی از احضار محسن آرمین و بدرالسادات مفیدی و ابراهیم اصغرزاده هم ابراز بی‌اطلاعی کرد.
 
وکیل رئیس جبهه اصلاحات درباره اینکه آیا موکلش بعد از بازداشت تماس داشته است، گفت: دلیل بازداشت خانم منصوری هنوز مشخص نیست و اعلام نشده است. همچنین هنوز نمی دانیم ایشان به کجا منتقل شده‌اند و تماسی هم بعد از بازداشت نداشته اند.
 
کرمانی درباره اینکه آیا بازداشت خانم منصوری در ارتباط با احضار اعضای هیات رئیسه جبهه اصلاحات در ماه‌های گذشته است، گفت: آن پرونده در خصوص بیانیه جبهه اصلاحات بعد از جنگ دوازده روزه بود و روند قضایی خود را طی می کند و به نظر نمی رسد که این بازداشت در رابطه با آن پرونده باشد


ارسال شده در دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۸:۵۸ قبل‌ازظهر
کد خبر: 6759789