در ایام انتخابات بی معرفتی زیاد دیدیم
استاندار گیلان:

در ایام انتخابات بی معرفتی زیاد دیدیم

اسرار امروز.دکتر نجفی در جمع مدیران گیلان گفت : افزایش آرای دکتر روحانی در گیلان از اثرات خدمت به مردم است

دکتر محمد علی نجفی در دیدار با معاونین و مدیران کل ستادی استانداری، ضمن تبریک پیروزی ملت ایران و مشارکت بالای گیلانیان در انتخابات ریاست جمهوری گفت : زیبایی انتخابات این بود که مردم در فضایی آرام و با نشاط در پای صندوق‌های اخذ رأی حضور یافتند و این موفقیت متعلق به مردم استان گیلان بود .

وی با بیان اینکه همانگونه که رهبر انقلاب تأکید کردند باید قدردان آگاهی و هوشیاری مردم باشیم،گفت : باید شرایطی را فراهم کنیم تا این آرامش ، امنیت و اعتمادی که مردم به مجموعه‌ی دولت و نظام دارند برای کار ، تلاش و خدمت بیشتر حفظ شود.

دکتر نجفی افزود : افزایش آرای دکتر روحانی در گیلان از اثرات خدمت به مردم است و مردم به خوبی نشان دادند که کدام روش را برای اداره‌ی کشور می‌پسندند.

وی با بیان اینکه در ایام انتخابات بی معرفتی زیاد دیدیم گفت : استان گیلان قبل از دولت یازدهم در بخش‌های زیربنایی از میانگین کشوری عقب بود اما توانست عقب ماندگی‌های خود رادر دولت تدبیر و امید جبران کند.

استاندار گیلان با بیان اینکه محور شرارت و دشمن انقلاب اسلامی هم اکنون در منطقه حضور یافته، گفت : مردم به خوبی وضعیت و شرایط جهان و منطقه‌ای را تشخیص دادند و با این رأی قاطع اعلام کردند که چه کسی می‌تواند در محیط بین‌الملل از حق کشورمان به خوبی دفاع کند.

وی ادامه داد : باید با کار و تلاش بیشتر و جبران نقاط ضعف پاسخ اعتماد دوباره‌ی مردم را بدهیم.

نجفی تاکید کرد : در خدمات رسانی و حل مشکلات جامعه، همه‌ی مردم را با هم بینید و به گرایش‌ها توجه نکنید.

استاندار گیلان خاطر نشان کرد : عملکرد خوب را باید نشان داد چون بین عملکرد خوب و انعکاس خوب عملکردها تفاوت است اگر کارهای انجام شده را نگوییم عده ای تصور می کنند که کاری نشده است.

ارسال شده در یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۰۰ قبل‌ازظهر
کد خبر: 6667691
آخرین خبر ها
گزیده خبرها