میزان فلزات سنگین آب در استان گیلان از حد استاندارد بیشتر است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

میزان فلزات سنگین آب در استان گیلان از حد استاندارد بیشتر است

اسرارامروزرئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با اشاره به تدوین نقشه‌ راه پدافند غیرعامل برای فعالان این عرصه یادآور شد: وجود امکانات مناسب برای تشخیص به موقع تهدیدات پدافندی از جمله مهم‌ترین نیازهای این حوزه است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرارامروز، شاهرخ یوسف‌زاده چابک رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان در جلسه شورای پدافند غیرعامل و قرارگاه زیستی استان گیلان در رشت گفت: مسئله آموزش مهم‌ترین ابزار برای معرفی اهمیت پدافند غیرعامل است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با اشاره به تدوین نقشه‌ راه پدافند غیرعامل برای فعالان این عرصه یادآور شد: وجود امکانات مناسب برای تشخیص به موقع تهدیدات پدافندی از جمله مهم‌ترین نیازهای این حوزه است. 

یوسف‌زاده چابک با اعلام اینکه میزان فلزات سنگین آب در استان گیلان از حد استاندارد بیشتر است، عنوان داشت: شناسایی تب کنگو و آنفولانزای مرغی و همچنین پیشگیری از شیوع آن از جمله اقدامات انجام شده در حوزه پدافند غیرعامل است. 

وی اجرای نظام مراقبت سندرومیک توسط دانشگاه علوم پزشکی گیلان را از جمله مهم‌ترین اقدامات انجام شده در حوزه پدافند غیرعامل دانست و افزود: اجرای این طرح از شیوع بیماری‌های میکروبی به سرعت جلوگیری می‌کند. 

وی قاچاق مواد غذایی را از جمله عوامل تهدیدکننده سلامت غذای مردم دانست و خاطرنشان کرد: فاضلاب بیمارستان و پسماندهای بیمارستانی از جمله تهدیدات زیستی استان گیلان بود که در حال حاضر بیمارستان‌های استان مجهز به تصفیه‌خانه هستند. تسنیم

ارسال شده در یکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۴۷ بعدازظهر
کد خبر: 1747180
آخرین خبر ها
گزیده خبرها