کارت سوخت به منظور جلوگیری از قاچاق دوباره، احیا می‌شود

کارت سوخت به منظور جلوگیری از قاچاق دوباره، احیا می‌شود

اسرارامروزمیزان قاچاق سوخت از روزانه ۹ میلیون لیتر به ۱۵ میلیون لیتر در روز افزایش یافته و مصرف روزانه سوخت در کشور به حدود ۸۷ میلیون لیتر رسیده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرارامروز، کارت سوخت با هدف جلوگیری از قاچاق سوخت به خارج از کشور و مدیریت مصرف سوخت مجددا احیا می‌شود.

این کارت قبلا در همه پمپ‌بنزین‌ها برای سوخت‌گیری بنزین و گازوئیل مورد استفاده قرار می‌‌گرفت که از چندی قبل با تصمیم دولت بدون استفاده ماند. اما با ازدیاد تقاضا برای مصرف سوخت به ویژه در مناطق مرزی، دولت تصمیم گرفت به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت و هدررفت انرژی، کارت سوخت را مجددا اجرایی کند.

احتمالا ۵ میلیون کارت از ۲۱ میلیون کارت سوخت به دلیل مفقودی یا دلایل دیگر از رده خارج شده باشد که قرار است طی دو هفته صادر شود.

میزان قاچاق سوخت از روزانه ۹ میلیون لیتر به ۱۵ میلیون لیتر در روز افزایش یافته و مصرف روزانه سوخت در کشور به حدود ۸۷ میلیون لیتر رسیده است.

کارت سوخت گازوئیل هم همچنان به قدرت خود باقی و کاربرد دارد./فارس

ارسال شده در سه‌شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۵۲ بعدازظهر
کد خبر: 7834776
آخرین خبر ها
گزیده خبرها