تلاش پیشتازان عرصه تولید ،  قابل تقدیر است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان:

تلاش پیشتازان عرصه تولید ، قابل تقدیر است

اختصاصی/اسرارامروزمعاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان در جلسه هم اندیشی صاحبان صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی گفت: 205 واحد در زمینه  صنایع مواد خوراکی و اشامیدنی،25 واحد در زمینه تولید مواد آرایشی ،بهداشتی  -  33 واحد واحد های تولید کارگاهی و  13 واحد سرد خانه ای در استان گیلان  با مجوز این معاونت فعالیت می کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، جلسه هم اندیشی صاحبان صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی به مناسبت هفته سلامت با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان، معاون غذا و دارو، مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی، روسای اتحادیه های صنایع غذایی و نائب رئیس اتاق بازرگانی استان، در سالن اجلاس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار شد. دکتر زهرا حصاری معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد اداره نظارت بر مواد غذایی در سال 1397 گفت: تلاش و زحمات پیشتازان عرصه تولید در سال رونق تولید،  قابل تقدیر است.

وی با اشاره به آمار واحدهای تولیدی فعال در سال 1397 ، گفت: 205 واحد در زمینه  صنایع مواد خوراکی و اشامیدنی،25 واحد در زمینه تولید مواد آرایشی ،بهداشتی  -  33 واحد واحد های تولید کارگاهی و  13 واحد سرد خانه ای در استان گیلان  با مجوز این معاونت فعالیت می کنند.

 حصاری در ادامه افزود: درصد بالایی  از صنایع غذایی استان به شیرینی ، شکلات و واحد های کنسروی غیر گوشتی اختصاص یافته و صنایع لبنی و بسته بندی نیز در رتبه بعدی قرار دارد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان در ادامه به تعداد واحدهای تولیدی بر اساس گرید اشاره کرد و یادآور شد: تعداد کارخانجات در سال 1397 بر اساس گرید، 4/13  درصد دارای گرید A  و  9/35 درصد گرید B ، 9/36 درصد دارای گرید C و تعداد کارخانجات گرید D  در گیلان نزدیک به 12 درصد است.

وی با بیان اینکه یکی از موضوعات مهمی که در اولویت اول دانشگاه علوم پزشکی گیلان قرار دارد سازماندهی محصولات کشاورزی استراتژیک برنج، چای و زیتون است، اظهار داشت: تعداد واحد های بسته بندی دارای مجوز از این معاونت در این حوزه در سال 1397 شامل 32 واحد بسته بندی برنج ، 6 واحد بسته بندی چای و15 مورد روغن زیتون است.

حصاری در ادامه به تشکیل  24 کمیته فنی بهره برداری و 25 کمیته فنی ساخت در سال 1397 اشاره و تاکید کرد: تعداد 37 مورد پروانه بهره برداری، 926 مورد مجوزساخت، صدور، تمدید و اصلاح پروانه و 37 پرونده تاسیس در کمیته های فنی در سال 1397 بررسی و صادر شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان افزود: در سال گذشته تعداد یکهزار و 119 مورد بازدید نظارتی و 2 هزار و 537 مورد نمونه برداری انجام شده است که 31 مورد به کمیسیون ماده 11 ارسال گردید.

وی در ادامه به کاهش صادرات مواد غذایی در سال 1397 در مقایسه با سال 1396 اشاره کرد و عنوان نمود: تعداد 390 گواهی بهداشتی برای صادرات محصولاتی نظیر کنسروها،برنج و کیک کلوچه و شیرینی جات صادر شد.

این مقام مسئول در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با بیان اینکه تعداد بازدید نظارتی موظف این معاونت از 73 درصد در سال 1396 به 98 درصد در سال 1397 افزایش یافت، خاطرنشان کرد: در سال 1396 بازدید از واحدهای تولیدی در ساعات غیر اداری غیر فعال بود که در سال 1397 فعال و 81 مورد بازدید در ساعات غیر اداری انجام شده است.

حصاری با تاکید بر اینکه درج نشانگر تغذیه ای در محصولات غذایی الزامی است،افزود: درج نشانگر تغذیه ای برای محصولات تولیدی در سال 96 به 91 درصد رسید و در پایان سال 1397 به 75/98 درصد افزایش یافت.

وی به تعداد گشت های مشترک معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی  با تعزیرات اشاره کرد و گفت: در زمینه فرآوری خوراکی و آشامیدنی 38 مورد گشت مشترک با تعزیرات داشتیم که یکهزار و 284 مورد کالای قاچاق کشف شد و در بخش فرآورده های آرایشی و بهداشتی نیز 80 مورد گشت مشترک داشتیم و 5 هزار و 538 کالای قاچاق کشف و به مراجع قانونی ارجاع شد. 

ارسال شده در چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۵۴ بعدازظهر
کد خبر: 3241769
آخرین خبر ها
گزیده خبرها