اسرار امروز. مدیرکل دامپزشکی استان گیلان گفت: از 7 کشتارگاه گیلان سه کشتارگاه رتبه A دارند و این مزیت بسیار بزرگی محسوب میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز و به نقل از فارس ، تولید و عرضه گوشت مرغ رتبهبندی شده صبح امروز به صورت همزمان با کشور به صورت ویدئو کنفرانس در روز ملی دامپزشکی بطور رسمی در گیلان آغاز شد. مدیرکل دامپزشکی استان گیلان در حاشیه اعطای ارتقا نامه کیفیت بهداشتی به یکی از صاحبان کشتارگاههای صنعتی اظهار کرد: کشتارگاههایی که حائز رتبهبندی A و A+ میشوند میتوانند محصولات خود را صادر کنند.
سهراب عاقبتی با بیان اینکه ۱۴ استان تاکنون توانستهاند کیفیت بهداشتی تولید و عرضه مرغ را ارتقا دهند، افزود: از 7 کشتارگاه گیلان سه کشتارگاه رتبه A دارند و این مزیت بسیار بزرگی محسوب میشود.
وی با بیان اینکه تاکنون شهرستانهای رشت، صومعهسرا و رودبار رتبه A را در کیفیت بهداشتی مرغ کسب کردهاند، گفت: شیوه تکنینک در تولید و توزیع مرغ در این کشتارگاهها افزایش یافته و ازنظر بهداشتی هیچ تفاوتی با سایر کشتارگاهها ندارند.
طبق این طرح رتبه بندی، با توجه به تجهیزات و امکانات، کشتارگاهها به سه درجه A+،A و B تقسیمبندی می شوند و بسته بندی و عرضه مرغ کامل و نیز قطعه بندی شده در قالب سه رتبه A، + A و B به ترتیب با رنگ سبز، آبی و نارنجی خواهد بود.
لازم به یادآوری است 7 کشتارگاه صنعتی در گیلان با ظرفیت 28 هزار قطعه در ساعت وجود دارد و در حال حاضر سه کشتارگاه موفق به اخذ رتبه A شده، یکی در حال تبدیلشدن به A+و سایر کشتارگاهها نیز در مرحله ممیزی هستند.
همچنین از ۲۲۰ کشتارگاه طیور فعال کشور، ۵۵ کشتارگاه تجهیزات خط دو دارد و تاکنون ۳۸ کشتارگاه وارد مدار رتبه بندی شدهاند.