گام عملی منطقه آزاد انزلی در سال جهش تولید برداشته شد

گام عملی منطقه آزاد انزلی در سال جهش تولید برداشته شد

اسرار امروزرییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی جهت احیای بزرگترین شرکت تولید فیبر در پسکرانه مجتمع بندری کاسپین بازدید کرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، دکتر محمد ولی روزبهان رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی از شرکت تولید فیبر ایران بازدید کرد.

 وی در این بازدید که با همراهی هیئتی از مسئولین مرتبط انجام شد، راهکارهای توسعه فعالیت و افق‌های جدید صادراتی این واحد تولیدی به بازارهای منطقه ای را مورد بررسی قرار داد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با اشاره به حمایت سازمان منطقه آزاد انزلی گفت: اجرای طرح‌های توسعه ای ،احیای مجدد قدیمی ترین و بزرگترین مجموعه تولیدی این منطقه که منجر به افزایش ضریب اشتغال می شود،حضور و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بورس کالای کشور توسط شرکت مزبور را الگویی برای دیگر تولید کنندگان است.

شرکت فیبر ایران با سابقه بیش از نیم قرن  نخستین کارخانه تولید فیبر کشور در پسکرانه مجتمع بندری کاسپین است که هم اکنون بالغ بر 70 نفر در آن مشغول به کار می باشند. در طرح توسعه آن تولید چیپس چوب، اوراق فشرده چوب با روکش ملامین، کاغذی، پی وی سی و های گلاس در کنار تولید فیبر و روکش فیبر از طریق خرید و نوسازی خطوط تولید جدید با تکنولوژی روز اروپا و تبدیل شدن به مرکز لجستیک چوب کشور در دستور کار قرار دارد که ظرف پنج سال، زمینه اشتغالزایی مستقیم برای افزون بر 600 نفر را فراهم می کند.

ارسال شده در سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۹:۵۰ بعدازظهر
کد خبر: 4590326
آخرین خبر ها
گزیده خبرها