به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، صادرات بیش از اندازه صیفی جات به کشور های همسایه در هفته های اخیر سرو صدای زیادی به پا کرد. با توجه به تفاوت قیمت بالای این محصولات با داخل کشور به حدی محصولات به عراق و پاکستان صادر می شود که بخشی از این محصولات پس زده می شود و موجب قیمت شکنی در بازار آنها می گردد.
بر اساس مشاهدات میدانی قیمت هر کیلوگرم خیار در تهران به ۹۷۰۰ تومان تا ۱۷ هزار تومان افزایش یافته و این محصول نیز مانند گوجه فرنگی در میادین میوه و تره بار شهرداری عرضه نمیشود.
ظاهرا قیمت خیار هم به سرنوشت گوجه فرنگی دچار شده است و خیاری که تحت عنوان ارگانیک فروخته می شود یک کیلوگرم آن 25 هزار تومان قیمت دارد، همچنین قیمت خیار سالادی 5 تا 5500 تومان است.
هر کیلوگرم گوجه فرنگی نیز 14 هزار تومان تا 28 هزار تومان به فروش می رسد و گوجه فرنگی ارگانیک 40 هزار تومان در تهران قیمت دارد.
گفتنی است که قیمت محصولات جالیزی مانند گوجه فرنگی و خیار در این مقطع از سال با توجه به ورود به فصل سرما در سنوات گذشته افزایش قابل قبولی داشت و بازار در اختیار محصولات گلخانه ای و تولیداتی است که از جنوب کشور می آید. اما قیمت هایی که امسال برای این محصولات می بینیم، عجیب و غریب است.