مدیریت مصرف برق باید در اولویت قرار گیرد
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان گیلان:

مدیریت مصرف برق باید در اولویت قرار گیرد

اسرار امروز. بهمن داراب زاده گفت:  اقدامات پيشگيرانه و فرهنگسازي جهت جلوگيري از اعمال خاموشي برق ناشي از كمبود سوخت در نيروگاه ها باید به جد پیگیری شود و همه باید احساس تکلیف و همکاری کنیم تا با ایجاد حساسیت در این بخش بتوانیم از اعمال خاموشي ناشي از كمبود سوخت جلوگیری کنیم

در صورت تداوم مصرف بیش از حد گاز، نيروگاه ها با كمبود سوخت مواجه می شوند و پايداري شبكه برق دچار مشكل خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، «بهمن داراب زاده» مدیر عامل شرکت سهامی برق منطقه‌ای گیلان با بیان مطلب فوق و اشاره به فرا رسیدن فصل سرما گفت: به علت سرمای زمستان، شاهد رشد مصرف گاز در استان هستیم.  به همين علت همه باید تلاش کنیم تا با اطلاع رسانی صحیح و بهنگام، مصرف بهینه را در بخش برق، گاز و ... نهادینه کنیم.

داراب زاده با اشاره به پایداری کامل شبکه‌های انتقال و فوق توزیع شرکت برق منطقه ای گیلان افزود: هموطنان با اقداماتي ساده مانند خاموش كردن لامپ هاي اضافي در منازل و ادارات و يا كاستن يك درجه  دماي محيط، مي توانند تا 10 درصد مصرف برق و گاز استان را كاهش دهند كه با چنين اقدامات ساده و همكاري مردم، مشكلي در تامين برق و گاز استان در چند روز سرد سال به وجود نخواهد آمد.

وی  گفت: اقدامات پيشگيرانه و فرهنگسازي جهت جلوگيري از اعمال خاموشي برق ناشي از كمبود سوخت در نيروگاه ها باید به جد پیگیری شود و همه باید احساس تکلیف و همکاری کنیم تا با ایجاد حساسیت در این بخش بتوانیم از اعمال خاموشي ناشي از كمبود سوخت جلوگیری کنیم.

مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با اشاره به فعال بودن 6  نیروگاه تولید برق در استان گیلان، گفت: 6 نیروگاه فسیلی: سیکل ترکیبی پره سر، شهید بهشتی لوشان، سیکل ترکیبی گیلان، گیل و آذر ایرانیان، مولد کاسپین، مولد کیسم از نیروگاه های فعال در  استان گیلان می باشند که با سوخت گاز، انرژی برق تولید می کنند.

ارسال شده در پنجشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۹ ساعت ۸:۵۹ قبل‌ازظهر
کد خبر: 3746852
آخرین خبر ها
گزیده خبرها