به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اسرار امروز؛ اسدالله عباسی استاندار گیلان در جلسه ستاد مدیریت کرونا گیلان از تلاشهای کادر درمان و عوامل اجرایی طرح واکسیناسیون با اشاره به وجود نگرانی از پیک ششم کرونا، گفت: با تأکید آیتالله دکتر رئیسی رئیسجمهوری؛ با بهروزرسانی پروتکلها باید هوشمندسازی جایگزین عادی سازی شود.
استاندار گیلان افزود: مشارکت نخبگان، افراد دارای تریبون، ائمه جمعه و جماعات، فرمانداران، بخشداران، دهیاران، اصحاب رسانه و ظرفیتهای مختلف در جهت اقناع سازی افکار عمومی برای ترغیب انجام واکسیناسیون ضرورت دارد.
نماینده عالی دولت در استان گیلان خاطرنشان کرد: بهبود شرایط نباید منجر به عادی انگاری شود و به منظور پیشگیری از شیوع کرونا، فاصله گذاری اجتماعی در حمل و نقل ریلی، هوایی، شهری و بین شهری باید اجرا شود.
استاندار گیلان بر لزوم تقویت اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و نیز استفاده از ماسک پس از واکسیناسیون تأکید کرد و خواستار تبیین بیشتر اقدامات پیشگیرانه توسط کارشناسان بهداشتی برای مردم از طریق برنامههای مختلف رسانهای شد.
عباسی یادآور شد: نزدیک به 88 درصد جامعه هدف گیلان ، دوز اول واکسن و 5/64 درصد دوز دوم را دریافت کردهاند.
وی همچنین بر ضرورت تزریق دوز سوم واکسن برای کادر درمان، افراد با سنین بالای ۶۰ سال و ایمنی ضعیف بدن براساس دستورالعمل های ابلاغی تأکید و خاطرنشان کرد: پرداخت مطالبات کادر درمان باید در اولویت باشد.