به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز و به نقل از خانه ملت، صدیف بدری نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور با تاکید بر اینکه اقدامات دولت باید تامین کننده منافع عمومی باشد نه اقشار خاص، گفت: دولت در پرداخت حقوق و مزایای کارکنان مکلف به اجرای عدالت است اما در دولت های مختلف در این زمینه کم کاری های جدی صورت گرفته است.
نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی افزود: عدل جزو اصول دینی ما است و در نظام اسلامی هریک از ما مسئولان در مقابل این باور صریح دینی مسئول هستیم.
بدری ضمن اشاره به اینکه دولت مردمی و انقلابی مبنای فعالیت خود را بر عدالت قرار داده است، خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان زیبنده نیست در شبکه دولت، کارمندی در دستگاهی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنها با 4 میلیون تومان دریافتی فعالیت کند اما در گوشه ای دیگر از شبکه دولت کارمندی چندین برابر این مبلغ را تحت عناوین مختلف دریافت کند این نماینده مجلس یادآور شد: مردم با نداری می سازند اما با تبعیض خیر.