به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، محمدتقی مهدیزاده مدیرعامل شرکت توزیع برق استان گیلان در یک گفتگو اظهار کرد: یکی از معضلات و چالشهای اساسی استان موضوع فرسودگی شبکه و انباشت این فرسودگی طی سالیان اخیر است. وی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا کنون بیش از ۷ کیلومتر شبکه فرسوده با کابل خودنگهدار با اعتباری معادل ۳۵ میلیارد ریال جایگزین شده است.
مهدی زاده خاطرنشان کرد: شرایط جوی خاص گیلان و مواجه با بحران های طبیعی سهمگین نظیر بارش های سنگین برف، رطوبت و شرجی بودن هوا، تندباد و طوفانهای فصلی در این خطه ایجاب می کند که شبکههای توزیع برق به ویژه در حوزه فشار ضعیف مورد نوسازی و مقاوم سازی قرار گیرد.
این مقام مسئول تاکید کرد: همت و همراهی مسئولان استانی به ویژه نمایندگان در مجلس شورای اسلامی برای جذب اعتبارات و منابع مالی لازم برای نوسازی شبکه های توزیع برق گیلان امری ضروری و مورد درخواست است.
وی خاطرنشان کرد: اولویت برای احداث کابل خودنگهدار، مناطق کمتر برخوردار و نیز دارای فرسودگی و ضعف برق است تا همگان از عدالت خدمت رسانی برخوردار شوند.