میرزا کوچک جنگلی متعلق به کل ایران و آزادیخواهان جهان است
استاندار گیلان در کنگره بین المللی شهید میرزا کوچک جنگلی :

میرزا کوچک جنگلی متعلق به کل ایران و آزادیخواهان جهان است

اسرار امروز/ ریحانه خوشحال. نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه هدف نهضت جنگل بازپس‌گیری سرمایه‌های کشور از دست مستکبران بوده است، گفت: هدف نهضت جنگل این بود که باید سرمایه‌های کشور توسط بومیان‌ هر منطقه مورد بهره برداری قرار گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، کنگره بین المللی شهید میرزا کوچک جنگلی امروز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نماینده ولی فقیه در استان، استاندار گیلان، جمعی از مسئولان و اقشار مختلف مردم در تالار مرکزی رشت برگزار شد. اسدالله عباسی استاندار گیلان در کنگره بین المللی میرزا کوچک جنگلی ، گفت: خوشحالم که به وعده خود در خصوص برگزاری کنگره میرزا با همراهی نماینده ولی فقیه در استان عمل کردیم.

عباسی با تاکید بر اینکه میرزا کوچک جنگلی نه تنها متعلق گیلان بلکه متعلق به کل ایران و آزادیخواهان جهان است، افزود: روحیه مبارزاتی، اسلام خواهی، عدالت‌خواهی، استقلال طلبی، توجه به تمامیت ارضی و سازش ناپذیر بودن از جمله مهمترین ویژگی‌های شخصیتی میرزا کوچک جنگلی بوده که باید برای نسل جدید منعکس شود.

وی با قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری کنگره بین المللی میرزا کوچک جنگلی اضافه کرد: مقام معظم رهبری میرزا کوچک جنگلی را از شهدای گرانقدر ایران اسلامی دانستند که مینیاتوری از حرکت دینی و اسلامی را در برهه زمانی اش در محدوده گیلان به ایران و جهان معرفی کرد.

رئیس کنگره بین المللی شهید میرزا کوچک جنگلی در ادامه با اشاره به شخصیت معنوی و روحیه استکبار ستیزی و مبارزاتی میرزا کوچک جنگلی خاطرنشان کرد: وقتی نهضت مشروطه در کشور با شکست مواجه‌ می‌شود میرزا کوچک خان جنگلی پرچم مبارزاتی را برافراشته می‌کند و علیه شوروی به مبارزه می‌پردازد که در تاریخ ایران ماندگار است‌.

به گفته دکتر عباسی امروز وظیفه همه متولیان امر است تا واقعیت های مبارزاتی میرزا را به جهانیان معرفی کنند و باید از ظرفیت این‌ کنگره استفاده شود.

وی آغاز قیام امام راحل را نشات گرفته‌ از نهضت جنگل دانست و بیان کرد:  میرزا کوچک جنگلی برای آگاه‌سازی جامعه و آغاز نهضت جنگل سختی‌های زیادی کشید ولی با دشمن و استکبار سازش نکرد به همین دلیل می‌توان ثمره قیام میرزا، پیروزی انقلاب اسلامی دانست.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه هدف نهضت جنگل بازپس‌گیری سرمایه‌های کشور از دست مستکبران و مبارزه با تجزیه طلبان بوده است، گفت: هدف نهضت جنگل این بود که باید سرمایه‌های کشور توسط بومیان‌ هر منطقه مورد بهره برداری قرار گیرد.

دکتر عباسی با بیان اینکه میرزا با هر نوع جدایی طلبی مخالف بود و هدف نهضت  استقلال و آزادی برای کل کشور بوده است نه فقط یک منطقه خاص، افزود: در رژیم طاغوت آمدند در تاریخ میرزا تغییراتی ایجاد کردند ولی در طول ۴۴ سال گذشته علیرغم فرمایشات رهبری، اقدامی آنچنان در خصوص بازگو کردن شخصیت انجام نشد که دولت سیزدهم سیاستش بیان و معرفی شخصیت میرزا کوچک جنگلی در عرصه‌های مختلف بوده است.

وی همچنین از وزیر فرهنگ و  ارشاد اسلامی خواست دبیرخانه دائمی میرزا کوچک جنگلی و موزه اسناد نهضت جنگل را در زادگاهش گیلان دایر کند.

ارسال شده در پنجشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۲:۱۵ بعدازظهر
کد خبر: 5089319
آخرین خبر ها
گزیده خبرها