به کره جنوبی تبدیل می شویم یا کره شمالی؟!
وعده های وزیر ارتباطات ، از حرف تاعمل

به کره جنوبی تبدیل می شویم یا کره شمالی؟!

اسرار امروز. آیا عنوان کردن گرفتن تعهد از اینستاگرام واتس اپ، انداختن توپ در زمین طرف مقابل و خود را مبرا کردن است ؟/ آیا قرار است با اجرای طرح صیانت بین مرزهای ایران و دنیا حصار کشیده شود؟!!!/ اگر اینقدر روشنفکری پشت حرفهای وزیر ارتباطات وجود دارد پس طرح صیانت چه معنی دارد؟!

 

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز ، وزیر ارتباطات در یک برنامه زنده ی تلویزیونی در پاسخ خبرنگار که بسیاری از مردم معتقدند،  قرار است به کره شمالی  تبدیل شویم، گفت: ما دنبال این هستیم که بهترینها را برای مردم فراهم کنیم و مدل ما این نیست که دور مرزهای مجازی کشور حصار بکشیم و مردم را از مواهبی که فضای مجازی دارد، محروم کنیم.

وی ادامه داد : برای ما تعامل با دنیا یک اصل است و حتما تعامل خواهیم داشت همانطور که در حال حاضربسیاری از پلتتفرم های خارجی در کشور فعالیت می کنند.

زارع پور اظهار داشت : ما به دنبال  آن هستیم آنچه که نیاز مردم است را در داخل کشور هم بتوانیم تامین کنیم تا بشکلی باشد که حتی اگر پلتفرم خارجی هم داخل کشور وجود داشت، مردم اقبالشان به پلتفرم های داخلی باشد بعنوان مثال در حوزه جابجایی مسافر و فروش، هم اکنون هیچ پلتفرم خارجی در کشور وجود ندارد و تمام نیازهای مردم را پلتفرمهای داخلی مرتفع می کنند و حتی مردم اسم نمونه های مشابه خارجی را هم نشنیده اند.

وی ادامه داد: ما به عنوان وزارت ارتباطات دنبال آن هستیم که از استارت آپ ها و شرکتهای دانش بنیان حمایت کنیم تا بتوانند نیازهای مردم را مرتفع نمایند اما در یک فضای رقابتی مثل کره جنوبی که تمام پلتفرمها مثل فیس بوک، اینستا گرام ، واتس اپ و... هست اما بیش از 90 درصد مردم از پلتفرم های خودشان استفاده می کنند حتی با وجود گوگل و در اختیار بودن آن برای مردم ، آنها از موتور جستوی محلی خود بنام نیور استفاده می نمایند.

 وی در پاسخ به اینکه آیا توانمندی ما به آن مرحله رسیده  است که همچون کره جنوبی همه پلتفرم ها را آزاد در اختیار مردم بگذاریم و پلتفرم های ما آنقدر قوی عمل کنند که مردم پلتفرمهای داخلی را ترجیح دهند، گفت: خیر، هنوز به آن مرحله نرسیده ایم اما تمام تلاش مان اینست که پلتفرم های داخلی را آنقدر قدرتمند و توانمند در اختیار مردم قرار دهیم که مردم به انتخاب خود پلتفرمهای داخلی را ترجیح دهند و این یک مسیر 10 ساله را می طلبد.

گفته های وزیر ارتباط این امید را در دل مردم زنده کرد که حداقل قرار نیست ایران را به کره شمالی تبدیل کنند و مردم را از داشتن حق انتخاب محروم نمایند اما سوالی که اذهان را درگیر کرده و همچنان بی پاسخ مانده اینست که باتوجه به اینکه هفته هاست شرایط کشور آرام است چرا پلتفرمهای خارجی همچنان فیلتر می باشند و مسئولین همچنان منتظر تعهد واتس اپ و اینستاگرام هستند. آیا این تعلل برای اینست که توپ را در زمین طرف مقابل بیندازند و خود را مبرا کنند ؟

جناب وزیراگر حق انتخاب را به مردم داده اید و آنها را از داشتن حق انتخاب محروم نکرده اید ، پس چرا دسترسی آزاد مردم به این پلتفرم ها را گرفته و مردم را از داشتن اطلاعات آزاد برون مرزی محروم کرده اید آنهم در زمانی که هیچ پلتفرم کارآمدی که بتواند با دنیا ارتباط برقرار کند را جایگزین نکرده اید!  چرا همچنان پلتفرم های خارجی فیلتر و با سرعت لاک پشتی در اختیار مردم است؟ آنهم در زمانیکه هزینه اینترنت پرسرعت را از مردم دریافت می کنید؟

اگر اینقدر روشنفکری پشت این موضوع وجود دارد پس طرح صیانت چه معنی دارد؟ اگر شما بتوانید پلتفرم های قوی و کارامد که بتواند با دنیااا ارتباط بگیرد(نه انکه فقط در ایران استفاده شود و حصاری بین ایران و دنیا بکشد) بسازید، نیاز به تصویب و گرفتن وقت مجلس وهیاهو ندارد که... مردم خودشان به سمت پلتفرمهای داخلی که در رقابت با پلتفرمهای خارجی حرف برای گفتن با دنیااا دارند و توانمندتر از آنها هستند کشیده میشوند. همانگونه که به سمت اینستاگرام و واتساپ و ... بدون هیچ مجلس و تصویب و طرح صیانتی گراییده شدند.

آیا این حرکت شما همان حصار کشیدن دور مرزهای مجازی نیست؟ وعده هایی که دادید بسیار امید بخش است اما امیدواریم برسیم به آن نقطه که بین حرف تا عمل حصاری نباشد و با دادن حق انتخاب به این ملت فهمیم، به شعورشان و اشرف مخلوقات بودنشان احترام بگذارید که مبادا فکر کنند خداوند فقط به عده ای خاص لقب اشرف مخلوقات را داده تا برای بقیه خط و مشی تعریف کنند.

 

 

 

 

ارسال شده در چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۹:۰۵ بعدازظهر
کد خبر: 1189340
آخرین خبر ها
گزیده خبرها