به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی در بازدید از حوزه قضایی سنگر گفت: اهمیت جایگاه رفیع قضاوت و سختی کار در محاکم قضایی بر کسی پوشیده نیست و با فضیلت ترین عمل ها سخت ترین آنهاست.
صادقی نیارکی با اشاره به اینکه باید همیشه تهدید ها را به فرصت تبدیل نماییم، گفت: دادگستری سنگر در رسیدگی به پرونده های مهم، عملکرد موفق و بهتری داشته است.
وی با بیان اینکه بیشترین واحدهای صنعتی مهم شهرستان رشت در شهر صنعتی مستقر است، ابراز داشت: مجموعا بیش از 300 واحد صنعتی فعال در بخش سنگر مستقر است و رئیس دادگستری و دادستان سنگر نیزبیش از پیش حامی واحد های تولیدی بوده و در راستای حل مشکلات و جلوگیری از تعطیلی آنان اقدام می نمایند.
این مقام ارشد قضایی استیفای حقوق کارگران را ضروری دانست و گفت: روند کار واحد های تولیدی نیز نباید به بهانه حقوق کارگران تعطیل شود، بلکه باید بکوشیم تا هم حقوق کارگران حفظ شود و هم چرخه تولید در کارخانه ها ادامه یابد.
صادقی نیارکی با تاکید بر اینکه باید شعبات مخصوصی به رسیدگی پرونده های شهرک های صنعتی اختصاص یابد، تصریح کرد: پروند ها در این شعبات باید با دقت و سرعت رسیدگی شود تا آسیبی به چرخه تولید وارد نگردد.
رییس کل دادگستری استان گیلان همچنین اظهار داشت: با برهم زنندگان نظم عمومی به هیچ عنوان نباید مماشات شود و لازم است چنین مواردی به سرعت در دادگاه رسیدگی شده و مقررات قانونی در خصوص متخلفین به شدت اعمال شود.
وی در پایان با بیان لزوم نظارت موثر و قانونی بر ضابطین، بر صدور آرای متقن و دقیق در محاکم قضایی تاکید نمود.