طرح تحول سلامت موجب پیدایش اثرات نامطلوب شغلی در پرستاران شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

طرح تحول سلامت موجب پیدایش اثرات نامطلوب شغلی در پرستاران شد

اسرارامروز.در نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با مسوولین حوزه پرستاری عنوان شد: اجرای طرح تحول نظام سلامت، فشار مضاعفی بر بدنه پرستاری کشور وارد کرد.

در نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با مسوولین حوزه پرستاری عنوان شد: اجرای طرح تحول نظام سلامت، فشار مضاعفی بر بدنه پرستاری کشور وارد کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ؛ دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک در جمع مدیران پرستاری و سوپروایزران مراکز درمانی دولتی استان اظهار داشت: از زمان اجرای طرح تحول نظام سلامت، فشار و استرس مضاعفی بر بدنه پرستاری کشور وارد شد و تاخیر در پرداخت ها و افزایش انتظارات مردم در پی اجرای این طرح، موجب پیدایش اثرات نامطلوب شغلی در این قشر دانشگاهی، شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، با تاکید بر اثرگذاری این وضعیت بر بسیاری از خدمات افزود: در سال 95 علیرغم انباشت بدهی های سال های گذشته با اجرای برنامه راهبردی ، جهش بودجه ای ارزشمندی ایجاد شد و توانستیم برخی از مطالبات را با مدیریت هزینه و افزایش درآمد پرداخت کنیم. اگر آن شرایط ادامه پیدا می کرد می توانستیم بسیاری از معضلات مالی را از سر راه برداریم . البته شرایط کنونی دانشگاه در پی شرایط حاکم بر کشور است.

وی با بیان این مطلب که در تمام مراحل شکل گیری برنامه راهبردی پرستاران حضوری فعال و موثر داشتند، اذعان داشت: اقدامات استراتژیک برای 10 سال آینده طراحی و آغاز شده است. در این راستا حوزه های مسکوت ، مانده کار خود را از نو آغاز نمودند و ما اکنون 10 شرکت دانش بنیان در راس کار داریم. ما قصد داریم برند سازی کنیم و محصولاتمان برند دانشگاه علوم پزشکی گیلان داشته باشند و دانشجویان ما کارآفرین باشند مجموعه ایجاد کنند و تولید ثروت داشته باشیم.

دکتر یوسف زاده با اشاره به پیشرفت فیزیکی بیمارستان 400 تختخوابی سایت لاکان در رشت گفت: دانشگاه در راستای اقدامات خود، ساخت مگاهاسپیتال 1000 تختخوابی را در دست اقدام دارد که در آینده ای نزدیک، تمام مراجعات مرکز دانشگاهی ما سایت لاکان خواهد بود و برای رشت و انزلی یک بیمارستان جامع خواهیم داشت.

وی از اجرایی شدن تمرکز گرایی، ساختارمندی در انجام پروژه مگالب و تجمع انجام آزمایشات در یک مرکز خبر داد و افزود: چالش بزرگ تجهیزات و دارو از طریق خرید متمرکز بسیار کمک کننده بوده است و در این خصوص توانسته ایم در سال گذشته 20 درصد و در شش ماه اول سال جاری 50 درصد صرفه جویی و کاهش هزینه داشته باشیم.

معصومه شیشه گران مدیر اداره پرستاری و مامایی دانشگاه نیز در ادامه این جلسه از قشر پرستار علیرغم مشکلات مالی و تاخیر در پرداخت ها به عنوان قشری وفادار یاد کرد و گفت: برای کمک رسانی به این قشر پرتلاش، تنها پرداخت معوقه ها جاری کار ساز نیست و در این خصوص افزایش جذب نیروی غیر حرفه ای مانند منشی و کمک پرستار می تواند بسیار موثر باشد زیرا پرستار می تواند به دور از دغدغه ها، به حرفه ی اصلی خود بپردازد.

گفتنی است؛ طی نشست مدیران پرستاری بیمارستان های دانشگاهی استان با رییس دانشگاه که در سالن اجلاس دفتر ریاست برگزار شد، حاضرین به بیان مسایل ، مشکلات و دیدگاه های خود پیرامون مسایل بیمه، کمبود نیروی پرستار و پزشک در مناطق محروم، مطالبات پرسنلی و پرداخت های مبتنی بر عملکرد پرداختند.

ارسال شده در یکشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۰۰ قبل‌ازظهر
کد خبر: 0736177
آخرین خبر ها
گزیده خبرها