واردات انواع خودروهای برقی و هیبریدی نو و كاركرده توسط اشخاص حقیقی و حقوقی به مناطق آزاد، آزاد شد

واردات انواع خودروهای برقی و هیبریدی نو و كاركرده توسط اشخاص حقیقی و حقوقی به مناطق آزاد، آزاد شد

اسرار امروز. با تصویب هیئت وزیران، امکان واردات انواع خودروهای برقی پلاگین و هیبریدی نو و کارکرده مطابق قوانین و مقررات مناطق آزاد کشور فراهم شد.

 

به گزارش پایگاه اطلع رسانی اسرار امروز؛ بر اساس تصویب‌نامه جدید هیئت وزیران که از سوی معاون اول رئیس‌جمهور به دستگاه‌های مرتبط از جمله دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ابلاغ شده است، امکان واردات انواع خودروهای سواری نو و کارکرده برقی و برقی - بنزینی (هیبریدی) با عمر کمتر از پنج‌سال به مناطق آزاد کشور فراهم شد.

 در این تصویب‌نامه واردات خودروها با کارکرد کمتر از ۸۰ هزار کیلومتر و حجم موتور ۲۵۰۰ سی‌سی هم دیده شده است.

 

 همچنین بر اساس ماده (۹) این تصویب‌نامه واردات انواع خودروی برقی و هیبریدی به مناطق آزاد صرفاً بر اساس قوانین و مقررات این مناطق بلامانع لحاظ شده است.

 بر اساس تصویب‌نامه جدید هیئت وزیران برخی از محدودیت‌هایی که در تصویب‌نامه سال گذشته که در مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ ابلاغ شده بود، مرتفع و واردات خودروهای برقی و هیبریدی نو و کارکرده به مناطق آزاد تسهیل شده است.

 

 عوارض متعلقه برای واردات این خودروها با رعایت دستورالعمل اجرایی آیین‌نامه اخذ عوارض در مناطق آزاد و با تصویب هیئت‌مدیره‌های سازمان‌های مناطق آزاد در حد حداقلی و به‌صورت رقابتی تعیین خواهد شد.

 

 همچنین صدور مجوز برای اشخاص به‌منظور واردات خودرو با رعایت مقررات مناطق آزاد و فراهم نمودن زیرساخت‌های موردنیاز خودروهای برقی از جمله ایستگاه‌های شارژ و سایر زیرساخت‌های موردنیاز حسب تشخیص سازمان‌های مناطق آزاد با رعایت مفاد ماده ۶۵ احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور صورت خواهد گرفت.

ارسال شده در دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۰۵ بعدازظهر
کد خبر: 9116937
آخرین خبر ها
گزیده خبرها