حجاب فقط یک مسأله جناحی نیست
عضو کمیسیون امنیت ملی:

حجاب فقط یک مسأله جناحی نیست

اسرار امروز.حساسیت دولت نسبت به حجاب کم شده! / درحال حاضر جنگ به پایان نرسیده است و به همین خاطر است که شورای دفاع تشکیل شده است.

 

اسرار امروز / به گزارش خبر آنلاین اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی: درحال حاضر جنگ به پایان نرسیده است و به همین خاطر است که شورای دفاع تشکیل شده است.

باید با توجه به دشمنی این جنایتکاران، به صورتی عمل کنیم که اقدامات آنها خنثی شود تا بتوانیم برای آینده برنامه ریزی کنیم.

بحث حجاب یک مساله شرعی و قانونی است، یعنی نمی‌توان گفت که فقط یک موضوع جناحی و سیاسی است.

دولت باید به این موضوع بیشتر از اینها توجه کند، زیرا کشور ما یک کشور اسلامی است و اکثریت مردم مسلمان هستند و خواهان پاکدامنی هستند، در نتیجه باید به این نکته توجه کرد که شأن دختران، مادران و خواهران ما باید حفظ شود.

این عزیزان ما باید هم شأن شهدا و اقتدار نظام جمهوری اسلامی باشند، فلذا در اینجا است که می‌گویم دولت باید بیشتر از اینها به این مسأله توجه کند و در راستای حفظ آن قدم بردارد.

زیرا این موضوع درکنار اینکه یک موضوع شرعی است، یک موضوع قانونی است. حساسیت دولت نسبت به این موضوع کم شده و نیازمند اقدامات بیشتری است.

ارسال شده در سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۱۸ قبل‌ازظهر
کد خبر: 7652654
آخرین خبر ها
گزیده خبرها