رئیس پارک علم و فناوری گیلان منصوب شد

رئیس پارک علم و فناوری گیلان منصوب شد

اسرارامروز.وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پس از پایان مدیریت ۱۸ ساله متقی طلب؛در حکمی، دکتر علی باستی را به سمت رئیس پارک علم و فناوری گیلان منصوب کرد.

علی باستی متولد ۱۳۵۲ شهر رشت و دانش آموخته دوره دکترای تخصصی رشته مهندسی مکانیک، ساخت و تولید از دانشگاه صنعتی توکیو و در حال حاضر عضو هیأت علمی (دانشیار) دانشگاه گیلان است.

وی دارای افتخارات علمی از جمله پژوهشگر برتر دانشگاه گیلان بوده و تعدادی از مقالات وی درباره طراحی و ساخت نانوسنسور حرارتی توسط انجمن مهندسی مکانیک در ژاپن (jsme) و انجمن مهندسی ساخت و تولید ایران، به عنوان برترین مقاله برگزیده شده است.

برای نخستین بار در کشور و تحت نظارت و راهنمایی وی، دستگاه میکرو و نانو ماشین کاری الکترو شیمیایی برای ساخت قطعات در ابعاد میکرو و نانو در قالب رساله دکتری دانشجویی طراحی و ساخته شده است.

همچنین طراحی، ساخت و به آب اندازی نخستین نمونه قفس‌های پرورش ماهی کروی، مناسب دریای خزر از دیگر کار‌های وی جهت تحقق اقتصاد مقاومتی در منطقه است.

از دیگر فعالیت‌های علمی نامبرده می‌توان به انتشار بیش از ۵۲ مقاله در نشریات معتبر ملی و بین المللی و راهنمایی ۳۱ پایان نامه دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری اشاره کرد.

باستی پیش از این به مدت ۴ سال معاون دانشجویی دانشگاه گیلان و دبیر معاونان دانشجویی منطقه ۲ کشور بوده و همچنین مسؤولیت‌هایی همچون معاونت پژوهش و فناوری دانشکده فنی و مدیریت گروه مهندسی مکانیک دانشگاه گیلان را بر عهده داشته است.وی در طی دوران کاری خود طرح‌های متعددی با صنایع کشور‌های ایران و ژاپن اجرا کرده است.

همچنین وزیر علوم در نامه جداگانه‌ای از خدمات دکتر مجید متقی طلب، رئیس سابق پارک علم و فناوری گیلان در مدت زمان تصدی این مسؤولیت قدردانی کرد. متقی طلب از سال ۸۱ و تاسیس پارک علم و فناوری در این سمت فعالیت داشت.گیل خبر/

ارسال شده در یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۷ بعدازظهر
کد خبر: 7080308
آخرین خبر ها
گزیده خبرها