با تلاش یگان حفاظت از اراضی سازمان منطقه آزاد انزلی 10 هکتار از اراضی ساحلی آزاد سازی شد

با تلاش یگان حفاظت از اراضی سازمان منطقه آزاد انزلی 10 هکتار از اراضی ساحلی آزاد سازی شد

در راستای ساماندهی و آزادسازی حریم ۶۰ متری نوار ساحلی و اراضی ملی منطقه ،از سوی یگان حفاظت از اراضی این سازمان و با همکاری نیروهای مرزبانی و نیروی انتظامی 10 کیلومتر از زمین های ساحلی منطقه آزاد انزلی آزاد سازی شد .

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی، افراد سود جو از طریق دیوار کشی، نصب سیم خاردار و ساخت آلاچیق در روستاهای امین آباد، چپرپرد پایین و جفرود بالا اقدام به تصرف اراضی ملی و نوار ساحلی منطقه آزاد انزلی کرده اند که با دستور قضایی و همکاری نیروی انتظامی و مرزبانی موانع ، ساخت و سازهای غیر مجاز ایجاد شده در وسعت 10 کیلومتر از سواحل منطقه معدوم و زمین های مورد تصرف آزاد شده است.

گفتنی است: با تاکیدات انجام گرفته از سوی رییس هیات مدیره و مدیرعامل این سازمان در خصوص برخورد جدی و قانونی با متصرفان: اراضی ملی و ساحلی این منطقه زیر ذره بین حفظ و حراست قرار دارند و صیانت از اراضی محدوده با همکاری نهادهای ذیربط از اولویت های سازمان منطقه آزاد انزلی بوده و در این مسیر از همکاری همه شهروندان منطقه به منظور پاسداشت اراضی برای خلق فرصت در جهت توسعه منطقه استقبال می کنیم.

لازم به یادآوری است که: مهم ترین اقدامات یگان حفاظت این سازمان در محدوده منطقه آزاد انزلی برخورد با تخلفات ساختمانی، جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در حریم جاده ها، رودخانه ها و 60 متری ساحل دریا، تصرفات اراضی، جلوگیری از برداشت غیرمجاز ماسه و صیانت از جنگل ها و منابع طبیعی محدوده است.

ارسال شده در چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۷:۳۶ قبل‌ازظهر
کد خبر: 107
آخرین خبر ها
گزیده خبرها