کمبود بیش  از ۷۰۰ معلم در کلاس‌های درس استان گیلان
آسیب آموزش‌ و پرورش گیلان از ضعف مدیریتی دانشگاه فرهنگیان

کمبود بیش از ۷۰۰ معلم در کلاس‌های درس استان گیلان

اسرار امروزنماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نبود معلم در برخی از کلاس‌های درس با گذشت دو هفته از آغاز سال تحصیلی افزود: اگر از آغاز سال تحصیلی معلم در کلاس حاضر نباشد، نظم مدرسه برهم‌ خورده و قطعاً اعتراض اولیای دانش‌آموزان را نیز به همراه دارد.

جبار کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمبود معلم در مدارس استان گیلان اظهار کرد: با توجه به مشهود بودن کمبود معلم در مدارس استان و اذعان مدیرکل آموزش‌وپرورش گیلان طی نشستی، کمبود بیش  از ۷۰۰ معلم در کلاس‌های درس این استان برآورد شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز و به نقل از فارس، وی  با اشاره به اجازه قانون مبنی بر بکارگیری آموزش‌ وپرورش از نیروهای خرید خدمات آموزشی، پیش ‌دبستانی و نهضت سواد آموزی در راستای تأمین نیروی انسانی موردنیاز گفت: قانون صراحتاً این اجازه را داده  تا آموزش‌وپرورش از نیروهای مذکور حتی در حوزه‌های پرورشی، بهداشتی و مشاوره هم بهره بگیرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم برطرف شدن مشکل کمبود نیروی انسانی در آموزش‌ و پرورش بیان کرد: این مشکل عمدتاً  مربوط به وزارتخانه است و دولت باید به ‌سرعت مجوز بکارگیری نیروهای خرید خدمات، پیش ‌دبستانی و  نهضت سوادآموزی را فراهم و کدهای آن‌ها را جهت حضور در کلاس‌های درس، صادر کند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نبود معلم در برخی از کلاس‌های درس با گذشت دو هفته از آغاز سال تحصیلی افزود: اگر از آغاز سال تحصیلی معلم در کلاس حاضر نباشد، نظم مدرسه برهم‌ خورده و قطعاً اعتراض اولیای دانش‌آموزان را نیز به همراه دارد.

کوچکی نژاد با اشاره به قانون ۲۸ مجلس شورای اسلامی مبنی بر بکارگیری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی از طریق آزمون و آموزش آن‌ها در دانشگاه فرهنگیان در راستای برطرف کردن نیازهای آموزش‌وپرورش گفت: داوطلبین آزاد از طریق آزمون می‌توانند با حضور در دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی امکان حضور خود در آموزش‌ وپرورش را نیز فراهم کنند.

وی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی را مسؤول تربیت نیروی انسانی آموزش‌وپرورش دانست و تصریح کرد: آموزش‌وپرورش گیلان به دلیل ضعف شدید مدیریتی دانشگاه فرهنگیان  و عدم توانایی گسترش در راستای تأمین نیروی انسانی دچار آسیب‌های فراوانی شده و با مشخص شدن تکلیف این دانشگاه، کمبود  نیروی انسانی موردنیاز از طریق این دانشگاه و دانشگاه رجایی برطرف خواهد شد.

عضو کمیسیون ولایی مجلس شورای اسلامی  با اشاره به تلاش گیلان مبنی بر تأسیس شعبه دانشگاه رجایی در استان، گفت: مقدمات راه‌اندازی شعبه دانشگاه رجایی در گیلان فراهم‌ شده تا تربیت نیروی فنی برای حضور در  هنرستان‌ها را بر عهده بگیرد.

ارسال شده در یکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۹:۵۹ بعدازظهر
کد خبر: 3272517
آخرین خبر ها
گزیده خبرها