اختصاصی/ اسرار امروز/ حسن سامری. رییس انجمن اولیا و مربیان مدرسه آذر بهنیا با بیان اینکه آقای استاندار ، شما رو به خدا به داد دانش آموزان برسید، گفت: آیا مسئولین منتظر عزادار شدن اولیای بیش از 2 هزار دانش آموز هستند ؟ آیا کسری بودجه و کمبود اعتبارات جواب قانع کننده ای برای نگرانی اولیای بیش از 2 هزار دانش آموز است؟ آیا مسئولین خوابیده اند؟
تصادفات رانندگی در ایران یكی از مهمترین دلایل مرگ و میر است. از سال 1305 خورشیدی كه «غلامحسین درویش» معروف به «درویش خان» در اثر برخورد درشكه اش با اتومبیل در خیابان های تهران جان خود را از دست داد، فاجعه یی به نام «تصادفات » در ایران كلید خورد كه سالیانه هزاران نفر از مردم كشور را به كام مرگ می فرستد و علاوه بر خسارات مالی و اجتماعی ،ده ها هزار نفر را معلول و یا مجروح می كند.
در بروز حوادث مختلف رانندگی و تصادفات ، كارشناسان دلایل مختلفی را بیان كرده اند. اما هدف از طرح این موضوع ، نقش پل های عابر پیاده در کاهش تصادفات عابران پیاده است. با رشد روز افزون جمعیت و شمار خودروها در سطح شهرها، برای افزایش ایمنی عابرین و جلوگیری از بروز مشکلات عبور و مرور خودروها ، وجود پلهای عابر پیاده در خیابانها اطمینان خاطر بوجود میآورد.
چند روز گذشته، خبری در رسانه ها منتشر شد. خبری که حکایت از یک تصادف شدید و خطرناک در یکی از معابر عمومی شهر رشت داشت. در این خبر اعلام شد بر اثر این تصادف، سه خودرو به شدت آسیب دیدند و چند نفر از جمله مدیر کل پزشکی قانونی استان گیلان به دلیل شدت جراحات، راهی بیمارستان شدند.
فرمانده پلیس راهور رشت در مصاحبه ای در خصوص این سانحه گفت: زیر گذر رشتیان یکی از حادثه خیز ترین خیابانهای رشت است و از ابتدای سال جاری تا کنون 8 مورد تصادف و واژگونی و مجروحیت راننده را در آن شاهد بودیم و شهرداری رشت باید برای رفع این مشکلات اقداماتی انجام دهد. البته لازم به ذکر است بعد از این تصادف شدید ، بلافاصله شهرداری رشت اقدام به ایجاد سرعت گیر-روشنایی و ترمیم چاله های این زیر گذر نمود! اما هنوز ساکنین از وضعیت حادثه خیز این محدوده از زیر گذر رشتیان (بقعه دانای علی- ابتدای بلوار شهید رجایی) بسمت ضیابری نگران و ناراحت هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، از زیر گذر رشتیان (بقعه دانای علی- ابتدای بلوار شهید رجایی) بسمت ضیابری سه مدرسه دخترانه ابتدایی-راهنمایی و متوسطه در دو شیفت، با حدود 2 هزار دانش آموز قرار دارد که نیاز است از منظر امکانات شهری از جمله احداث پل هوایی، اقدامی فوری صورت پذیرد.
در محدوده این مسیر پرخطر ، دانش آموزانی که قصد گذر از عرض خیابان را دارند به دلیل عدم وجود پل عابر پیاده در معرض خطر تصادفات قرار دارند. بر اساس اظهارات اولیای دانش آموزان در طول سه سال گذشته، مکاتبات زیادی با دستگاه های مرتبط و مسئولین استان و ملی، مبنی بر خطرات عدم وجود پل هوایی در این منطقه صورت گرفته است. یکی از گروه هایی که بیشترین ضربه را از عدم اجرا شدن این پل هوایی می بینند، دانشآموزان و مربیان مدارس هستند.
بر اساس ادعای اولیای دانش آموزان، مسئولین زیادی از استاندار تا نمایندگان مردم در شورای اسلامی شهر و مجلس ، از این محدوده بازدید نموده و البته نگرانی اولیای دانش آموزان را به حق عنوان کردند و قول پیگیری دادند. چند عکس یادگاری گرفتند و رفتند؟! اما تاکنون نسخه های این مسئولین در هیچ داروخانه ای وجود نداشته و اولیا همچنان با دلهره در انتظار بازگشت دانش آموزان خود هستند.
عمق این نگرانی به حدی است که رییس انجمن اولیا و مربیان مدرسه آذر بهنیا در مجمع عمومی این انجمن، با انتقاد از شهرداری رشت ، گفت: احتمال بروز تصادفات برای دانش آموزان بر اثر عدم وجود پل هوایی در محدوده حادثه خیز این سه مدرسه با بیش از 2 هزار دانش آموز، باعث نگرانی شدید اولیای دانش آموزان شده است و متأسفانه تاکنون پیگیریها هیچ نتیجه ای نداشته است.
وی با تاکید بر اینکه جان دانش آموزان در خطر است، اظهار کرد: دانش آموزان این مدارس امنیت ندارند و اولیا به شدت نگرانند.
امیدی ضمن اشاره به عدم وجود پل هوایی در این محدوده بعنوان بزرگترین مشکل مدارس انقلاب اسلامی 1 و 2، نصرت 1 و 2 و آذر بهنیا، یادآور شد: بعنوان معاون اداره ناحیه یک آموزش و پرورش با نمایندگان مجلس ، استاندار سابق، فرماندار سابق،اعضای شورای شهر مکاتبات زیادی داشتم و البته این عزیزان از نزدیک بازدید و بررسی کردند و تایید کردند ولی هیچ کاری انجام ندادند؟!
رییس انجمن اولیا و مربیان مدرسه آذر بهنیا افزود: از استاندار سابق گیلان انتظار داشتیم راهی برای رفع این معضل جدی ارائه دهند ولی متاسفانه همچنان اندر خم یک کوچه هستیم؟!
امیدی با بیان اینکه آقای استاندار ، شما رو به خدا به داد دانش آموزان برسید، گفت: آیا مسئولین منتظر عزادار شدن اولیای بیش از 2 هزار دانش آموز هستند تا بعد از آن همانند تصادف اخیر زیر گذر رشتیان ، راهی برای احداث پل هوایی ارائه دهند؟ آقای استاندار، آیا کسری بودجه و کمبود اعتبارات جواب قانع کننده ای برای نگرانی اولیای بیش از 2 هزار دانش آموز است؟ آقای استاندار، خطر بیخ گوش دانش اموزان است.
وی با طرح این سوال که آیا مسئولین خوابیده اند؟ ادامه داد: در سالهای اخیر شاهد احداث پلهای هوایی در اکثر نقاط شهر رشت هستیم که بعضی از این پلها کاربردی ندارد. چرا شهرداری رشت با احداث پل هوایی جلوی ضرر و زیان مالی و جانی احتمالی این مسیر را نمی گیرد؟
رییس انجمن اولیا و مربیان مدرسه آذر بهنیا با تاکید بر اینکه هیچ کدام از مسئولین مرتبط نمی توانند ادعا کنند که از این موضوع بی خبر هستند، اذعان داشت: از مسئولین به نمایندگی از اولیا دانش اموزان گله مند هستیم و احداث پل هوائی در این مسیر و در محدوده این مدارس یکی از طرحهایی است که مدتها از وعده های آن می گذرد ولی احداث آن هنوز هم روی زمین مانده است؟!
وی در پایان با بیان اینکه نوشدارو پس از مرگ سهراب نباشیم، خطاب به استاندار گیلان گفت: آقای استاندار؛ در صورت وقوع حادثهای تلخ برای دانش آموزان چه کسی پاسخگوی تعلل در ایجاد این پل هوایی خواهد بود؟ اولیایی که هر روز با نگرانی دانشآموزانشان را راهی این مدارس میکنند، در انتظار اقدام عملی در این خصوص هستند.
اولیای یکی از دانش آموزان نیز در این راستا گفت: کمبود اعتبار بعنوان سد راه برپایی این پل هوایی از سوی شهرداری، جواب قانع کننده برای اولیای بیش از 2 هزار دانش آموز نیست و خسارت جانی به دانش آموزان به این دلیل، قابل گذشت و جبران نخواهد بود.
وی افزود: هر چه زمان احداث این پل هوایی به تاخیر بیافتد، احتمال بروز خطر برای دانشآموزان و عابران پیاده از این محور نیز بیشتر میشود و تسریع در اجرای این طرح میتواند این خطرات را کاهش دهد.
یکی دیگر از اولیای دانش آموزان می گوید: به نظر می رسد جان بیش از 2 هزار دانشآموز بازیچه بیتوجهی اعضای شورای شهر و شهرداری رشت شده است و جز بازدید و گرفتن چند عکس یادگاری در سه سال گذشته، اثر دیگری ندیدیم.
اینکه چرا در طول سه سال گذشته نصب پل عابر پیاده در این محدوده یک معمای حل نشده باقی مانده و پاسخی منطقی برای حل این معضل ارائه نمی شود، سوال اولیای نگران این دانش آموزان از استاندار گیلان است.
به نظر می رسد مسؤولین باید هر چه سریعتر تدابیری لازم در خصوص احداث این پل عابر پیاده، پیش از وقوع حادثه در این منطقه بیندیشند تا دانش آموزان عزیز بدون اضطراب و دلهره بتوانند از این مسیر عبور کنند.