رییس کل دادگستری گیلان:  امنیت،ارمغان پلیس برای جامعه است

رییس کل دادگستری گیلان: امنیت،ارمغان پلیس برای جامعه است

احمد سیاوش پور رییس کل دادگستری استان گیلان در جمع مسئولان نیروی انتظامی با اشاره به اینکه هدف انقلاب اسلامی، هدف الهی و معنوی است اظهار داشت :مسئولان با حس وظیفه شناسی و ارائه خدمت صادقانه اسباب سعادت هرچه بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را فراهم می سازند .

وی شناخت اخلاق صحیح و مردم‌داری را یکی از ویژگی‌های انسان‌های با بصیرت دانست و افزود: یکی از مهمترین دلایل سقوط رژیم منحوس پهلوی فاصله حکومت از مردم بود.

سیاوش پور در ادامه افزود : مسؤولان باید روحیه مردم‌سالاری را حفظ کنند و در مسیر خدمت به مردم از هیچ کوششی دریغ ننمایند.

رئیس کل دادگستری گیلان وظیفه‌شناسی را آغاز راه موفقیت دانست وتصریح کرد: مسئولان با حس وظیفه شناسی و ارائه خدمت صادقانه اسباب تعالی هرچه بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را فراهم می سازند .

رییس شورای قضایی استان با بیان اینکه یکی از مهمترین شاخص ها در نیروی انتظامی روحیه خدمتگزاری است تصریح کرد: پلیس با خدمت صادقانه و تلاش شبانه روزی امنیت و آرامش را برای جامعه به ارمغان می‌آورد .

وی با تصریح بر اینکه برخی از افراد منحرف در فضای مجازی حریم حیا و فرهنگ را خدشه‌دار کرده‌اند تا با اهداف از پیش تعیین‌شده نیروهای ارزشی و خدمتگزار را دچار شبهه و تردید کنند افزود : نیروهای انتظامی استان توانسته با صلابت همیشگی خود از کیان و آرمان های انقلاب اسلامی حفاظت کند و سلامت و کرامت خود را بیش از پیش حفظ نماید.

وی با اشاره به اینکه نیرویی مقتدر بوده که با مردم تعلق قلبی داشته باشد، افزود: پلیس برخواسته از بطن مردم است و این تواضع جزو ویژگی‌های نظام جمهوری اسلامی محسوب می شود و حفظ امنیت و مقابله با هنجار شکنان از مهم‌ترین وظایف پلیس برشمرده میشود.

رئیس کل دادگستری گیلان در پایان تعامل نیروی انتظامی استان با دستگاه قضایی را مطلوب ارزیابی نمود و افزود :این تعامل متکی به قانون توانسته در توسعه امنیت اجتماعی و اقتصادی آثار و برکات خیری را برای مردم به ارمغان بیاورد.

ارسال شده در پنجشنبه ۰۹ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۲۸ بعدازظهر
کد خبر: 188
آخرین خبر ها
گزیده خبرها