به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز ، در راستای دستور العمل ساماندهی زندانیان ، با حضور شورای حل اختلاف در زندانهای گیلان در شش ماه نخست ۳۰۲ نفر آزاد شدند. محمدی اصل مدیر کل زندانهای گیلان با اشاره به این مطلب گفت:
در راستای اجرای دستور العمل ساماندهی زندانیان ازسوی ریاست محترم قوه قضاییه ، به ۵۴۹ پرونده در ۶ ماه نخست سال جاری رسیدگی شد.
مدیر کل زندانهای گیلان با ابراز خرسندی از حضور مقامات قضایی بصورت مداوم در زندانهای استان ، تاکید کرد : دیدار چهره به چهره قضات در داخل پوسته داخلی زندان با زندانیان می تواند در روحیه این افراد اثرات مثبت داشته باشد و تحمل حبس را برای آنان آسانتر نماید.
وی در پایان با بیان اینکه کاهش جمعیت کیفری زندانهای گیلان حاصل تعامل بسیار خوب و ارزنده مقامات قضایی با زندانهاست، اعلام کرد: در شش ماه نخست سال جاری تعداد ۵۱۶۴ نفر اعطاء مرخصی ، ۲۳۹ نفرآزادی مشروط ، ۱۳۹ نفر تعلیق مجازات و ۷۵ نفر نیز شامل تخفیف مجازات شدند.