به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، نخستین نشست هماندیشی نمایندگان مردم گیلان در ادوار و فعلی مجلس شورای اسلامی با نماینده ولی فقیه و استاندار گیلان برگزار شد. مردم استان گیلان ۹۰ نماینده را راهی مجلس شورای اسلامی نمودند که از این تعداد ۲۱ نماینده به رحمت خدا رفته و 3 نماینده به مقام شهادت رسید ند و ۶۹ نماینده نیز در قید حیات است. اسدالله عباسی که خود پیش از این سابقه حضور چندین دوره در مجلس شورای اسلامی دارد تلاش می کند با ایجاد همبستگی و همدلی بین مسئولان و نمایندگان مجلس ادوار و فعلی، به رفع مشکلات موجود استان سرعت ببخشد و البته در دوران کوتاه فعالیت خود بعنوان استاندار گیلان بارها بر این موضوع تاکید نموده است.
اسدالله عباسی استاندار گیلان در اولین نشست هم اندیشی نمایندگان مردم گیلان در ادوار و فعلی مجلس شورای اسلامی که به پیشنهاد نمایندگان ادوار و فعلی برگزار شد، گفت: از هر پیشنهادی برای توسعه و رشد استان، استقبال میکنیم.
استاندار گیلان در این نشست که در محل دبیرخانه مجمع نمایندگان گیلان برگزار شد، افزود: برای حل مشکلات باید همه در کنار هم باشیم و دست نیاز به سوی همه دلسوزان این استان به ویژه نمایندگان دراز میکنیم.
نماینده عالی دولت در گیلان ضمن اشاره به رضایتمندی مردم و آرامش استان با همدلی نمایندگان ادوار و فعلی این استان، اضافه کرد: نمایندگان ادوار و فعلی گیلان از نخبگان استان هستند وباید از تجربیات ارزنده این نمایندگان برای حل مشکلات استان بهره گرفته شود.
عباسی با اشاره به تفویض اختیارات بیشتر به استانداران از سوی رئیس جمهوری گفت: در بحث بودجه سال ۱۴۰۱ با توجه به این اختیارات میتوانیم با کمک نمایندگان در تصمیم گیری ها به صورت جدی تر وارد شویم و این هم اندیشی در راستای توسعه گیلان باید به فال نیک گرفته شود.
وی با دعوت از نمایندگان ادوار برای حضور در کمیته ها و کارگروهای تخصصی خود ، یادآور شد: گیلان استانی با ظرفیتهای فراوان است که مغفول مانده و این آمادگی وجود دارد که به میزبانی استانداری، جلسه هماندیشی دیگری قبل از پایان سال جاری برگزار شود تا از نظرات نمایندگان ادوار بهرهمند شویم.
استاندار گیلان گفت: مردم گیلان مطالباتی دارند که میتوان با هماندیشی در مسیر تحقق آنها گام برداشت و برگزاری چنین جلساتی بسیار حائز اهمیت است و ابتکار این جلسه و دیدار نمایندگان ادوار با نمایندگان فعلی نتایج مفیدی خواهد داشت.
آیتالله رسول فلاحتی به گزارش دیار میرزا، در این نشست هماندیشی با تسلیت سالروز شهادت سید حسن مدرس و میرزا کوچک جنگلی و گرامیداشت روز مجلس مصادف با دهم آذرماه اظهار داشت: به فکر دردهای جامعه بودن ، ایثار و از خودگذشتگی ، رسالت انسانی است.
نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: بهره گیری از نظر و دیدگاه نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی که دلسوز جامعه و مردم محسوب می شوند، مهم است.
وی افزود: پاسخگویی به تمام مطالبات جامعه امکانپذیر نیست اما به حداقلها می توان دست پیدا کرد.
محمد مهدی رهبری املش نماینده ادوار رودسر و املش با بیان اینکه عمل صالح، توصیه به حق و صبر با نیت رضای خدا مورد تاکیداست، اظهار کرد: پذیرفتن مسئولیتها با انگیزه الهیاست. هدف رفع مشکلات کشور و استان گیلان است تا عقب ماندگیها برطرف شود.
حسن شاخصی ، نماینده ادوار آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر گفت: با توجه چهار سال حضور در مجلس که با تجربه تدوین و نظارت قوانین همراه است، شایسته است نمایندگان ادوار گذشته تجارب را در اختیار نمایندگان فعلی بگذارند.
بهمن محمد یاری ، نماینده مردم تالش در ادوار مجلس نیز در این نشست یادآور شد: اگر چه استان گیلان به لحاظ ظاهر استانی برخورداری است، اما کاستیهای زیادی دارد که باید هرچه سریعتر برطرف شود.
وی تاکید کرد: لزوم ایجاد قطار شهری رشت، راه آهن رشت به استارا ، تکمیل سدهای نیمه تمام سدهای ، رفع تعارضات بین مردم و منابع طبیعی، حل معضل رودخانه های گوهررود و زرجوب و تکمیل زیرساخت ایاب و ذهاب بهعنوان اولویت اول استان باید در دستور کار قرار گیرد.
منوچهر جمالی نماینده ادوار مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی گفت: انتظار میرود تا برگزاری این جلسات خروجی داشته باشد چرا که این جمعیت سه برابر تعداد کمیسیون و حدود ۲۵ درصد کل نمایندگان فعلی است.
وی اظهار کرد: انتظار میرود تا در خصوص کسری بودجه طرحهای نیمه کاره بودجههای خالی کشور صحبت شود. باید با جدیت به زمان و برگزاری این جلسات نگاه کرد چرا که این توانمندی برای حل مشکلات از این جمع وجود دارد.
رسول فرخی نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی نیز خاطرنشان کرد: مشکلات زمانی حل میشود که تبدیل به مسئله شود.
وی اظهار کرد: اگر چه استان گیلان را برخوردار میدانند اما درصد قابل توجهی از مردم تحت پوشش کمیته امداد هستند، لذا این محیط برخوردار نیازمند تلاش برای رفع مشکلاتی از قبیل منابع طبیعی، مسکن، کشاورزی وعدم شغل روستاییان است.
رسول فرخی با اشاره به اینکه گیلان را استانی کشاورز محور میدانند در نتیجه نگاهی صنعتی به آن ندارند، گفت: با این نگاه نه تنها هم در کشاورزی توفیقی نداشتیم بلکه صنایع گیلان نیز یکی پس از دیگری تعطیل و ورشکست شد.
مهرداد گودرزوند چگینی نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه قوانین باید اثراتش در استان گیلان دیده شود، اظهار کرد: کمک به مدیران اجرایی و معرفی نیروهای توانمند در سطح ملی نیز بسیار حائز اهمیت است که باید به آن توجه کرد.
حجت الاسلام سید ابوطالب حجازی نیز در این جلسه با بیان اینکه گیلان در خیلی از موضوعات مقام اول را داشت که دچار مشکل شد، اظهار کرد: نمایندگان فعلی باید زبان نمایندگان ادوار باشند.
وی گفت: معتقدم هر کس در مجلس بیشتر فریاد کند میتواند امتیاز بیشتری بگیرد با سکوت هیچ اتفاق مثبتی رقم نمیخورد.
حسن خسته بند نماینده ادوار مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه تاکید کرد: برگزاری این جلسات فقط در حد گفتاردرمانی نباشد.
وی گفت: باید پشتیبانی استاندار گیلان را به صورت جدی داشته باشیم و هر دو یا سه ماه یک بار این جلسه برگزار شود تا امکان تبادل نظر فراهم باشد.
خستهبند خاطرنشان کرد: این جلسات زمانی اهمیت مییابد که نتیجه محور باشد چرا که جلسه بینتیجه بیفایده است.
این نماینده ادوار تاکید کرد: حمایت از استاندار بسیار مهم است چراکه او نماینده عالی دولت در استان است و کمک به او برای رفع مشکلات استان کمک به مردم است.