به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، طوفان گرانی با شروع فعالیت دولت سیزدهم علیرغم وعده هایی که برای مهار تورم از سوی آیت الله سید ابراهیم رییسی داده شده بود، آغاز شد و در پی اصلاح قیمت ها به بهانه مردمی سازی یارانه ها به اوج خود رسیده و قصد ترمز کردن هم ندارد.
در انتخابات ریاست جمهوری 1400، سید ابراهیم رییسی وعده داد که خط فقر را از بین می برد اما سفره مردم روز به روز کوچکتر شده و وضع مالی مردم هر روز نسبت به روزهای گذشته بدتر میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، بسیاری از سیاسیون، مسئولان و جریانات همسو در زمان انتخابات پیش بینی می کردند که با حضور سید ابراهیم رییسی، وضع اقتصادی مردم ایران بهشت می شود و طعم شیرین عدالت اقتصادی را مردم می چشند. بهشتی که سالها منتظر دیدنش بودند و فقط توصیف آن را شنیده بودند.
اما پیش بینی ها درست از آب درنیامد و نه تنها خبری از رونق درآمد، معیشت، زندگی و ... نشد بلکه حالا که عمر دولت به یکسال نزدیک می شود مردم راه بهشت را گم کردند و به دنبال راهی برای خلاصی از جهنمی که مسئولان دولت سیزدهم برایشان درست کرده اند ، می گردند!!
می توان ادعا کرد که که اوضاع اقتصادی مردم ایران از خط فقر عبور کرده و به خط فلاکت و مرگ رسیده است.
نه تنها از میوه های شیرین بهشتی که مسئولان دولت سیزدهم وعده دادند، خبری نشد بلکه دولت قبل، تحریم، توطئه دشمنان، قاچاق، جنگ روسیه و اکراین و ... را دلایل ناکامی در تحقق وعده های خود عنوان کردند و گویا صدای خرد شدن استخوانهای مردمی که برای بقا از خواب و خوراکشان زده اند را نمی شوند .
می گویند سرشان خیلی شلوغ است و ادعا دارند کاری کردند کارستان! می گویند این روزها مشغول جراحی اقتصادی هستند و دم از اقدام شجاعانه می زنند و رسانه ملی هم با برنامه های پرطمطراق به دفاع از دولت می پردازد. اما در واقعیت بنا به ادعای برخی نمایندگان مجلس قیمت بیش از 700 قلم کالا ترمز بریده و مشکلات شدید اقتصادی یکجا سر مردم مظلوم آوار شد.
اقتصادی که با بی توجهی به نظرات متخصصین و اهل فن به کما رفته و تبعات آن هر روز برای اقشار مختلف مردم نمایان تر می شود همانگونه که خبرها از حکایت حمله راهزنان به یک اتوبوس در داخل کشور خبر می دهد!
اکنون صدای چه کنمچهکنم در هر کوی و برزن به راحتی شنیده می شود که این افسار گسیختگی تا کی ادامه خواهد داشت و تا چه زمانی می توانند تحمل کنند؟!
مبارزه دستوری با اقتصاد هم در طول دهها سال گذشته بی نتیجه بوده و این انتظار وجود دارد که بانیان وضع موجود گرانی های چند باره در دولت سیزدهم، پاسخگوی عملکرد خود باشند.