دفاع تمام قد ساداتی نژاد از مخزن امضاهای طلایی هم کارساز نشد!
فساد 1100 میلیارد تومانی بیخ گوش وزیر انقلابی جهاد کشاورزی؟!

دفاع تمام قد ساداتی نژاد از مخزن امضاهای طلایی هم کارساز نشد!

اسرار امروزوزیر انقلابی از زمانی که روی کار آمد، وعده داد و وعده داد، اما در مدت کوتاه وزارتش نه تنها وعده‌ها عملی نشد بلکه چندین و چند فساد ریز و درشت در زیرمجموعه‌اش رخ داد/ این دفعه اول نیست که در تعاون روستایی تخلف رخ می‌دهد و این فساد‌ها برای آن‌ها هیچ تبعاتی نداشته است و صرفا مدیران آن عوض شده و به جای دیگر منتقل شده‌اند/ پیش از این هر چه رسانه ها تلاش کردند تا بگوش مسئولان برسانند که یک طبقه مخصوص در سازمان مرکزی تعاون روستایی تشکیل شده است که هیچ یک از پرسنل به آن راه ندارد و کسی هم از قرارداد‌هایی که در این طبقه امضا می‌شود؛ طبیعتا مطلع نخواهد شد اما جز سکوت دستگاههای ناظر چیز دیگری حاصل نشد/ گویا بروز فساد در سازمان مرکزی تعاون روستایی به سریالی تکراری تبدیل شده است!!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، عزل و نصب های  بدون مطالعه در وزارت جهاد کشاورزی دولت انقلابی بر اساس آنچه کارشناسان مدعی هستند، ضربات ویران کننده و جبران ناپذیری  به پیکره بخش کشاورزی ایران وارد نمود تا جاییکه تولیدات داخلی محصولات کشاورزی وپروتئینی از مدارِ برنامه ای استراتژیک رها شده اند .

اگر چه ساداتی نژاد وزیر انقلابی جهاد کشاورزی مدعی است در بخش کشاورزی چنین و چنان کرده است، اما در واقعیت هنوز اندر خم یک کوچه هستیم و تولید کنندگان و مصرف کنندگان درگیر تدابیر نامتناسب و آنی مسئولانی هستند که حقوق و مزایای کلان دریافت می کنند!!

به نظر می رسد اصل شایسته سالاری آنطور که سید ابراهیم رییسی در زمان انتخابات وعده آن را داده بود  در وزارت جهاد کشاورزی رعایت نشد و انتصاب افراد غیر متخصص در سطوح مدیریتی عالی، میانی، عملیاتی و نا آشنا با فرهنگ سازمانی باعث شد که عملکرد نامناسب این وزارتخانه سرزبانها باشد و پای نهادهای نظارتی به این مجموعه باز شود.

سازمان تعاون روستایی ایران یکی از زیرمجموعه های وزارت جهاد کشاورزی است که با انتصاب قادری فر بعنوان مدیرعامل، باعث شد تا وزیر جهاد کشاورزی بارها زیرسئوال برود.

خرید میوه تنظیم بازار شب عید به قیمت بالاتر از بازار و عدم شفاف سازی نحوه و قیمت فروش میوه مازاد تنظیم بازار از جمله مواردی است که باعث شد سازمان تعاون روستایی ایران و وزارت جهاد کشاورزی بارها در رسانه ها زیر تیغهزاران سئوال باشند .

گویا بروز فساد در سازمان مرکزی تعاون روستایی به سریالی تکراری تبدیل شده و کسی حال و حوصله صحبت کردن درباره آن را ندارد. سازمانی که قرار بود همراه کشاورزان باشد، با حذف وزارت بازرگانی خودش به واسطه‌ای برای خرید بسیاری از محصولات کشاورزی که در گذشته اختیارش را نداشت، تبدیل شد. این مجموعه به نحوی مخزن امضا‌های طلایی است و چه ابزاری بهتر از برخی پوشش‌های قانونی و وظایف محوله برای این امضا‌های طلایی!

هنوز نتیجه بررسی پرونده خرید میوه تنظیم بازار شب عید و فروش میوه مازاد از سوی نهادهای نظارتی مشخص نشده بود که خبر فساد ۱۱۰۰ میلیاردی سازمان تعاون روستایی وزارت جهاد کشاورزی بار دیگر سوژه رسانه ها شد .  ماجرایی عجیب  در قالب کوتاژ صوری برای فروش نهاده ای که وجود نداشت و پولش را هم گرفتند! البته این بار نمایندگان مجلس قرار نیست کوتاه بیایند و در تخلف مرتبط با کوتاژ‌های صوری سامانه بازارگاه، سید جواد ساداتی نژاد  راهی مجلس می شود تا به سئوالات همکاران سابق خود درباره ۱۱۰۰ میلیارد تومان نهاده فروخته شده به کشاورزان در سامانه بازارگاه بدون آنکه کالایی وجود داشته باشد، پاسخ دهد. تخلفی محرز  که به اعتقاد کارشناسان جز با همدستی بخشی از بدنه وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعاون روستایی، امکان‌پذیر نیست.

به گزارش انتخاب، حاصل همدستی یک شرکت خصوصی با کارکنان دولتی این می‌شود که کالای وارد نشده به ایران از طریق سامانه بازارگاه، یعنی سامانه رسمی تجارت نهاده‌های دامی وزارت جهاد کشاورزی به جمع زیادی از تولیدکنندگان نیازمند به این محصول فروخته می‌شود و روزی که تولیدکنندگان برای دریافت کالا به شرکت مراجعه می‌کنند، تازه متوجه می‌شوند که چه کلاهی بر سرشان رفته است! حالا جمع زیادی از تولیدکنندگانی که سرمایه در گردش واحد تولیدی خود را در اختیار این شرکت از طریق سامانه بازارگاه گذاشتند تا خط تولیدشان بچرخد، دچار مشکل شده‌اند و بیم آن می‌رود با کمبود مواد پروتئینی در کشور مواجه شویم و شاهد جهش قیمت‌ها به دلیل کاهش عرضه باشیم.

حالا بیخ گوش سیدجواد ساداتی نژاد فسادی به بزرگی 1100 میلیارد تومان و در سامانه بازارگاه وابسته به وزارتخانه تحت امرش رخ داده است. او از زمانی که روی کار آمد، وعده داد و وعده داد، اما در مدت کوتاه وزارتش نه تنها وعده‌ها عملی نشد بلکه چندین و چند فساد ریز و درشت در زیرمجموعه‌اش یعنی سازمان مرکزی تعاون روستایی رخ داد. در حالی که او با دفاع تمام قد از عملکرد این مخزن امضا‌های طلایی، تلاش کرده بود که ساختار سازمان مرکزی تعاون روستایی را حفظ کند، این مجموعه با تخلفاتی که در آن انجام می‌شود، به ضد تولید تبدیل شده است. اما چرا وزیر کشاورزی با آن همه وعده و سابقه حضور در مجلس، این‌گونه ناکام مانده است؟

پیش از این هر چه رسانه ها تلاش کردند تا بگوش مسئولان برسانند که یک طبقه مخصوص در سازمان مرکزی تعاون روستایی تشکیل شده است که هیچ یک از پرسنل به آن راه ندارد و کسی هم از قرارداد‌هایی که در این طبقه امضا می‌شود؛ طبیعتا مطلع نخواهد شد اما جز سکوت دستگاههای ناظر چیز دیگری حاصل نشد!!

اکنون این سئوال ایجاد شده که آیا بخش خصوصی بدون مشارکت بدنه دولتی می‌توانست به تولیدکنندگان کوتاژ صوری بفروشد؟ بر چه اساسی 49 درصد سهام شرکت خصوصی به وزارت جهاد کشاورزی منتقل شده است؟ چرا دولت اصل 44 قانون اساسی را در خصوص تعاون روستایی اجرا نمی کند؟

این اعتقاد وجود دارد دارد که برکناری رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی به تنهایی کافی نیست و باید در دولتی که شعارش فسادستیزی است، تمام دست‌اندرکاران این موضوع در هر رده‌ای محاکمه شوند. زیرا این دفعه اول نیست که در تعاون روستایی تخلف رخ می‌دهد و این فساد‌ها برای آن‌ها هیچ تبعاتی نداشته است و صرفا مدیران آن عوض شده و به جای دیگر منتقل شده‌اند. در بحث میوه بازار شب عید در سال‌های قبل همین داستان را داشتند. در بحث خرید توافقی خرما، زعفران، گوجه فرنگی، سیب زمینی و پیاز هم ادعا می شود چنین فسادهایی صورت گرفته است.

ارسال شده در جمعه ۱۰ تیر ۱۴۰۱ ساعت ۸:۳۱ بعدازظهر
کد خبر: 7193731
آخرین خبر ها
گزیده خبرها