بایدها و نبایدهای آموزش و پرورش استان گیلان و گوش شنوایی که وجود ندارد!!
چرا نرخنامه لباس فرم در معرض دید والدین قرار ندارد؟!+ تصویر نرخنامه

بایدها و نبایدهای آموزش و پرورش استان گیلان و گوش شنوایی که وجود ندارد!!

اختصاصی/ اسرار امروز / ریحانه خوشحال. مسئولان آموزش و پرورش گیلان پشت میزهایشان و روی کاغذ تعاریفی از بایدها و نبایدها می کنند اما یا خبر از واقعیات موجود ندارند یا خود را به کوچه علی چپ زده اند!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، آغاز سال تحصیلی در مهر 1401 پس از دو سال کرونایی و مجازی بودن آموزش، باعث ایجاد هیجان حضوری شدن مدارس در دانش آموزان شده است. اما از سوی دیگر  آغاز فصل جدید تحصیلی، باعث نگرانی والدین دانش آموزان در بحران اقتصادی  شده است.

یکی از دغدغه ها در چالش‌ اقتصادی خانواده هایی که دانش آموز دارند، تهیه لباس فرم است. موضوعی که همواره یکی از گلایه‌های جدی والدین را در طول سالهای گذشته به دنبال داشته و علیرغم ادعای مسئولان سازمان های متولی در نظارت و کنترل، باری اضافه بر دوش آنهاست.

هزینه های دانش آموزان از شهریه مدارس دولتی که با نام کمک به مدرسه دریافت می شود تا هزینه لباس فرم ، لوازم التحریر ، کیف و کفش، بیمه، کلاس فوق برنامه، سرویس مدارس و ... شرایط را بگونه ای رقم زده  که برخی والدین تصمیم به ثبت نام دانش آموزان خود نداشتند.

برخی والدین دانش آموزان در استان گیلان می گویند:« رقم های اعلامی برای لباس فرم مدارس برای ما نجومی است و قدرت خرید نداریم.» برخی هم مدعی هستند« مسئولان آموزش و پرورش گیلان پشت میزهایشان و روی کاغذ تعاریفی از بایدها و نبایدها می کنند اما یا خبر از واقعیات موجود ندارند یا خود را به کوچه علی چپ زده اند!» آنان می گویند: « وقتی دو دانش آموز داریم چگونه با حقوق کارمندی و یا درآمد ناچیز شغلهای آزاد در این شرایط سخت اقتصادی هزینه های میلیونی ثبت نام و .... مدارس دولتی را بپردازیم؟

والدین دانش آموزان هم مجبور هستند لباس فرم تهیه کنند زیرا در غیر اینصورت مسلما وقتی دانش‌آموز وارد کلاس می‌شود و با همکلاسی‌هایی مواجه می‌شود که لباس جدید دارند، به لحاظ روحی آسیب می‌بیند.

اگر چه محمد فائزی مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان چندی پیش در نشست خبری خود تاکید کرد: « اگر مدرسه ای اصرار بر تهیه لباس فرم از واحد تولیدی خاصی داشته باشد، مدیر مدرسه متخلف است و باید در هیات تخلفات جواب دهد»، اما شواهد چیز دیگری می گوید و ظاهرا گوش برخی مدیران مدارس به این باید و نبایدهای آقای مدیرکل بدهکار نیست!!

البته آقای مدیرکل اعلام کردند که تهیه لباس فرم اجباری نیست اما این نکته را در نظر نگرفتند که پس از دو سال کرونایی و رشد فیریکی دانش آموزان ، لباس فرم دو سال قبل اکنون کاربردی ندارد.

نکته قابل توجه تعرفه ای است که توسط کمیسیون اقتصادی اتاق اصناف مرکز استان گیلان در 21 خرداد 1401 اعلام کرده اما کمتر کسی از این تعرفه مطلع است!! نرخنامه ای که  می توان دریافت اتاق اصناف با استعلام از واحدهای تولیدی احصا کرده و در این تعرفه هزینه های مختلف تولید در نظر گرفته شده است.

گفته می شود یا نظارتی نیست و یا اینکه اگر نظارتی هم وجود دارد نتیجه ای برای والدین دانش آموزان ندارد!! برخی هم مدعی هستند که چرا برای لباس فرم دانش آموزان ابتدایی بیش از 450 هزار تومان باید پرداخت کنند؟

ظاهرا و بر اساس ادعای تعدادی از والدین دانش آموزان، آموزش و پرورش استان گیلان هم برای مدیریت لباس فرم دانش آموزان برنامه ای ندارد و در صورت گرانفروشی واحدهای تولیدی که برخی مدیران مدارس معرفی می کنند باید دست به دامان تعزیرات حکومتی شوند.

اینکه چرا نرخنامه لباس فرم مدارس در معرض دید والدین دانش آموزان قرار ندارد نیز در جای خود قابل تامل است. پیشنهاد می شود اگر آموزش و پرورش استان گیلان نمی تواند نظارت مناسبی روی لباس فرم مدارس داشته باشد ، حداقل از مدیران مدارس بخواهد تا نرخنامه لباس فرم مورد تایید اتاق اصناف را در معرض دید والدین قرار دهد.

ارسال شده در دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۹:۴۸ بعدازظهر
کد خبر: 6590749
آخرین خبر ها
گزیده خبرها