دکتر ارسلان سالاری یا حیدرعلی بالو ؟!
چه کسی در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان دروغ می گوید:

دکتر ارسلان سالاری یا حیدرعلی بالو ؟!

اختصاصی/ اسرار امروز/ حسن سامری. رسانه ها باید آنقدر هزینه دروغ گویی را بالا ببرند که دیگر هیچ مسئولی نتواند به هر دلیلی دروغ بگوید/ چرا دکتر سید مهدی موسوی امروز و فردا می کند!!!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرار امروز، قرار بود مردم با تحقق شعارهای دولت سیزدهم مبنی بر بکارگیری مدیران انقلابی، پاک دست، مردمی، فساد ستیز و کارآمد شاهد عملکردی مثبت در دستگاههای دولتی از جمله  دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان باشند. بدون اینکه  مدیران انقلابی به عقب برگشته  و عملکرد مدیران سابق را زیر ذره بین برده و بجای پرداختن به مسئولیت و تعهدات مدیریتی خود تمامیت آن عملکردها را زیرسئوال ببرد.

 هر چند سالیان متمادی است که چنین رفتاری به رویه ای معمول مبدل شده ، که برخی از مدیران در دوران تصدی خود تمام نواقص یا بعضا ناکارآمدی دستگاه مطبوع خود را به گردن مدیران در دوره های گذشته انداخته و در عوض پیشرفتهای صورت گرفته در آن دوران را با ظرافت به نفع خود مصادره می کنند و تا پایان دوران مدیریت خود، این توجیه ناکارآمدی را برای عدم نوآوری و  خلاقیت در دستاوردهای جدید و متفاوت را ادامه می دهند تا به مدیریت جدید منتقل گردد!

در واقع بعبارتی دیگربجای استفاده از تجارب مدیران سابق سعی می شود با گفتار درمانی، جامعه هدف را اقناع کنند تا این دوره مدیریت سپری شود.

دکتر حیدرعلی بالو کمتر از سه ماه است که بعنوان سرپرست، سکان اداره دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان را بعهده  گرفته  است. وی فوق تخصص  گوارش و عضو هیات علمی دانشگاه بوده و گفته می شود پیش از این ریاست بیمارستان ۳۱ خرداد منجیل، ریاست بخش اورژانس مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت، ریاست هیات مدیره کلینیک فوق تخصصی بعثت رشت، مدیریت نظارت  و اعتباربخشی امور درمان دانشگاه و مشاور ریاست دانشگاه در امور ایثارگران و معاونت درمان دانشگاه را در کارنامه مدیریتی خود دارد.

اگر چه برخی ادعا می کنند شاید دکتر بالو با دخالت و نفوذ نمایندگان مجلس شورای اسلامی مردم استان گیلان و فشار به وزیر بهداشت، نتواند حکم ریاست این دانشگاه را بگیرد اما به نظر می رسد انتصاب وی بعنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان به مذاق برخی مسئولان ارشد استان هم خوش نیامده چرا که احساس می کنند پزشکان دیگری به مراتب قوی تر در این دانشگاه وجود دارند که کارکشته تر از حیدر علی بالو برای اداره این دانشگاه با 8 دانشکده- 25 بیمارستان و مرکز درمانی- 961 خانه بهداشت- 30 مرکز تحقیقاتی- حدود 18 هزار پرسنل- 456 عضو هیات علمی- 5 هزار و 500 دانشجو و 5 خوابگاه دانشجویی هستند.

اما آنچه باعث شد تا نگارنده تصمیم به تحریر این مطلب بگیرد ادعای دکتر بالو در حضور مدیر منطقه‌ یک نظارتی و کارشناس اداره کل منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. وی در بخشی از سخنان خود در این نشست که در مطلبی با تیتر « گیلان در بخش احداث بیمارستان به ‌شدت عقب‌ مانده است» که در تاریخ 20 آذر سالجاری در سایت دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان منتشر شده است، مدعی شد که حداقل 30 سال است که در رشت، بیمارستان دولتی ساخته نشده است!

در جامعه ایران، آن قدر برخی مسئولان ضد و نقیض درباره یک موضوع، صحبت می کنند که مردم متوجه نمی شوند واقعیت ماجرا چیست.  اما آنچه در خصوص ادعای سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان قابل تامل است کتابچه عملکردی از دوران ریاست دانشگاه علوم پزشکی دکتر ارسلان سالاری است که در سایت این دانشگاه بارگذاری شده و برای عموم هم قابل دسترس است.

نگاهی اجمالی به این کتاب جدای از تلاش دولت روحانی و سید ابراهیم رییسی در سه سال گذشته برای رفع برخی کمبودها در زمینه تکمیل، توسعه، تجهیزات، بهداشت، افزایش تختهای بستری- ICU-CCU  در بیمارستانهای دولتی، کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی و .... توجه به اتمام و شروع ساخت چند بیمارستان دولتی در استان از جمله شهر رشت بوده است!! دانشگاهی که عملکرد آن را دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت و درمان دولت سیزدهم در حدی ارزیابی می کند که می تواند الگویی برای سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور باشد.

دکتر بالو در حالی ادعا می کند که در 30 سال گذشته در شهر رشت بیمارستان دولتی ساخته نشده که با یک جستجو ساده در فضای مجازی می توان به ساخت بیمارستان فوق تخصصی سوانح و سوختگی ولایت رشت در سال 1380 اشاره کرد یا اینکه افتتاح فاز یک بیمارستان هفده شهریور رشت در اسفند 1393 را مشاهده کرد ضمن اینکه در کتابچه عملکرد سه سال گذشته این دانشگاه نیز می توان به افتتاح فاز دوم بیمارستان هفده شهریور ، شروع ساخت بیمارستان 350 تختخوابی جدید پورسینا با 35 هزار متر مربع ، احداث بیمارستان 64 تختخوابی دائمی تنفسی شهید نامجوی رشت، احداث و تجهیز مرکز پشتیبانی مراقبتی پدافند غیرعامل 120 تختخوابی سایت لاکان رشت نیز اشاره کرد.

ادعای دکتر حیدر علی بالو در خصوص اینکه 30 سال است که در شهر رشت بیمارستان دولتی ساخته نشده با آنچه که از عملکرد دکتر ارسلان سالاری رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کتابچه عملکرد سه ساله منتشر شده، دو ادعای کاملا متناقض است که متاسفانه قطعا یکی از آنها دروغ است.

افکار عمومی معتقدند دروغ گفتن مانعی بزرگ برای موفقیت و انجام دقیق کار در کشور است همانطور که در سنوات اخیر بارها نتیجه دروغگویی برخی مسئولان کاملا در زندگی مردم ملموس بوده است.

در طول دولت سیزدهم بیشتر حرف شنیدیم و گفتاردرمانی بود تا عمل  به وعده ها و شعارهایی که در انتخابات ریاست جمهوری در خصوص اصلاح امور و رسیدن به عدالت داده شد.  اما این انتظار از مدیران دولت سیزدهم وجود دارد تا در این شرایط سختی که مردم تحمل می کنند ، با طرح برخی موضوعات بدون ارائه مستندات ، یاس و ناامیدی را در بین مردم تشدید نکنند. خصوصا مدیرانی که ادعا می شود انقلابی هستند نباید اقداماتی که حداقل دولت سیزدهم در برخی موارد در جهت ایجاد رفاه و آسایش انجام داده را زیر سئوال ببرند.

افکار عمومی در گیلان منتظر هستند ببینند در این مورد چه کسی دروغ گفته است؛ دکتر ارسلان سالاری یا حیدرعلی بالو؟

اگر چه نگارنده برای دریافت استناد چنین ادعایی برای گفتگو با دکتر سید مهدی موسوی معاون توسعه مدیریت منابع انسانی و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان به روابط عمومی دانشگاه مراجعه کرد اما مشخص نیست که دکتر موسوی که از قضا مسئولیت این معاونت در دوران مدیریت دکتر ارسلان سالاری را نیز بر عهده داشته، چرا امروز و فردا می کند!!!

به نظر می رسد رسانه ها باید آنقدر هزینه دروغ گویی را بالا ببرند که دیگر هیچ مسئولی نتواند به هر دلیلی تمام عملکرد مدیران گذشته را بدون استناد زیر سئوال ببرد و اگر کسی احیانا چنین کاری انجام داد، چنان پشیمان شود که دیگر تکرار نکند.

لازم به ذکر است وقتی کسی مسئولیت می پذیرد نباید و نمی تواند برای فرار از مشکلات بدون استناد، ادعاهایی مطرح کند که قابل اثبات نیست و در نهایت بین افکار عمومی به دروغگویی متهم می شود.

ارسال شده در جمعه ۰۲ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۱۱ بعدازظهر
کد خبر: 8477449
آخرین خبر ها
گزیده خبرها