اسرارامروز.پرویز الیاسی یکی از پرسنل شرکت آب منطقه ای استان گیلان ، ادعای فرزند شهید احمد پورقلی را در پی انتشار خبری با عنوان «موشها در سایه بی توجهی مسئولین به مزار شهدا حمله کرده اند» تکذیب کرد.
پرویز الیاسی در پی انتشار خبری با عنوان «موشها در سایه بی توجهی مسئولین به مزار شهدا حمله کرده اند» به نقل از فرزند شهید احمد پورقلی(اینجا بخوانید) ضمن رد این ادعا ، گفت: در این مطلب عنوان شده است که جاده دسترسی به منزل اینجانب آسفالت شده است که این موضوع صحت ندارد زیرا این جاده دسترسی (کوچه جانباز افراسیابی پور) متعلق به منزل پدر اینجانب و 13 خانوار دیگر از جمله بستگان و ساکنین است.
پرسنل شرکت آب منطقه ای استان گیلان این خبر را تکذیب کرد و در ادامه افزود: تاکنون در خصوص اینکه کوچه جانباز افراسیابی پور در درون مخزن سد شفارود قرار دارد گزارشی مکتوب از سوی شرکت آب منطقه ای استان گیلان ارائه نشده است.
وی همچنین در واکنش به ادعای هوشمند پورقلی ، افزود: اگر چه آسفالت منزل پدری اینجانب تا پس از 100 متر بعد از آن انجام شده اما در حریم آسفالته آن 8 خانوار زندگی می کنند و 6 خانوار بعدی به دلیل اینکه در درون محوطه شرکت شفارود قرار گرفته است آسفالت نشد.
وی در پایان در واکنش به ادعای مطرح شده، خاطرنشان کرد: آسفالت این کوچه با پرداخت هزینه شخصی 8 خانوار صورت گرفته و اگر تا درون حیاط منزل پدری اینجانب هم آسفالت شده است ریالی از بیت المال پرداخت نگردید و موضوع آسفالت این کوچه هیچ گونه ارتباطی با شرکت آب منطقه ای ندارد .
وی در پایان خاطرنشان کرد: پیگیری قضایی درخصوص ادعای مطرح شده توسط آقای هوشمند پورقلی نسبت به بنده در جای خود محفوظ است.